Cromatică în amenajări

Evenimente TonCorner

Ai ales o mobilă de cea mai bună calitate și finisajele sunt de excepție. Te uiți de la dreapta la stânga camerei și simți că ceva nu se leagă. Ai un gust amar după tot șantierul și toată răbdarea îți este pusă la încercare. Te-ai gândit că este de la modul în care (n-)-ai știut să combini culorile?

Pentru mulți dintre pasionații de amenajări interioare, alegerea culorii pare un quelque chose. @TonCorner îți recomandă să treci prin următorii pași înainte să te gândești să începi șantierul. Sau, și mai bine, înscrie-te la atelierul nostru de Cromatică în amenajări și vino să facem împreună tot exercițiul practic.

Tematică atelier:

  •         Pot corecta forma unei camere prin culoare?
  •         Lumina naturala, lumina artificiala si alegerea tonurilor de culoare. Metamerismul.
  •         Gradul de luciu, percepția nuanței. Calitatea suportului.
  •         Compatibilitatea culorilor intre ele, reguli in armonia culorilor. Undertonul.
  •         Ce nuanța ce potrivește cel mai bine unei camere in funcție de activitate si personalitate?

 

Cursul are o durata de 2.30ore si costa 85lei. 

 

În costul cursului sunt incluse toate materialele folosite. Atât cele folosite pentru protejarea îmbrăcămintei, cât și cele destinate creativității.

Detalii sau întrebări :

Office@toncorner.ro

0747.161.177

Joi, 18 Aprilie 2019, 18:30
Sold out
Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru efectuarea unei rezervări sau comunicarea aferentă participării dvs. la eveniment.
Joi, 16 Mai 2019, 18:30
Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru efectuarea unei rezervări sau comunicarea aferentă participării dvs. la eveniment.
vezi toate Evenimentele