ColecțiaForestine

Alte colecții Tapet

vezi toate colecțiile Tapet

45 referințe

by Annabelle Vermont

Pentru prima sa colecție de tapet, Ressource a ales-o pe Annebelle Vermont, creatoarea Studioului Forestine care nu este altcineva decât stră-nepoata fondatorului grupului. Electron liber cu parcurs eclectic, de o energie creativă debordantă,  Annabelle Vermont a fost, rând pe rând, stilist, arhitect, scenograf si serigraf  înainte de a se consacra exclusiv creării de motive pentru modă și decorațiuni în cadrul studiourilor  Forestine . Astfel ea a desenat exclusiv pentru Ressource 10 motive de tapet, declinate în mai multe culori și câteodată în mai multe talii, în total 45 referințe de tapet.

Inspirată  de rădăcinile  sale provensale,  originile mărcii familiale , locul unde este imprimată întreaga colecție, Annabelle Vermont pune în scenă o natură universală, generoasă și colorată care vede partea frumoasă a florilor, plantelor, insectelor, pasărilor, o întreagă faună și floră desenată intr-un hotărât stil contemporan.

În co-creativitate cu Forestine, Ressource adaugă 28 de noi nuanțe de vopseaa, dezvoltate special pentru această ocazie și propune o abordare originală a tapetului.