Amenajări interioare living cu tapet și vopsea de interior în culori coordonate

publicat de Lia Leriu
Timp de lectură: 9 minute

Amenajări interioare living cu tapet și vopsea de interior în culori coordonate

Livingul este încăperea comună a familiei şi spaţiul ideal pentru socializare. Amenajarea acestuia este o sarcină delicată, datorită numeroaselor aspecte ce trebuie accentuate. Detaliile legate de funcţionalitate, estetică, personalitate sunt doar câteva dintre elementele ce trebuie analizate când vine vorba de amenajarea livingului. Toncorner este alături de toți cei ce-și doresc să transforme livingul într-un spaţiu ideal, într-o încăpere aerisită, vibrantă, perfectă pentru relaxare şi conversaţie.

living vopsit cu vopsea menta .   living cu vopsea albastru vibrant

 

Amenajare living cu tapet şi vopsea de interior asociată, în tendinţe!

De ce să amenajezi livingul cu tapet şi vopsea de interior în culori coordonate? Simplu, pentru că acestea sunt soluţii durabile, dar şi opţiuni de a oferi personalitate încăperilor. Tapetul a câştigat încrederea românilor în ultimii ani, şi pe bună dreptate! Efectul elegant furnizat de acest material de decor, cu greu poate fi egalată de alte tipuri de finisaj. Vopsele asociate pentru interior nu sunt doar rezistente şi revigorante, dar sunt şi elementele care reușesc să creeze echilibru şi vitalitate în locuință. Practic, aceste două soluții moderne, reușesc să aducă în livinguri mari sau mici energia pozitivă mult dorită.

 

tapet vegetatie fototapet living.   vopsea peerte asortata cu tapetul

 

Amenajare living cu tapet digital

Tendințele recente în materie de amenajări interioare sunt orientate către eleganță, rafinament, formă şi culoare. Tapetul digital este o variantă elegantă de amenajare a unui living cu personalitate. Modelele propuse prin conceptul Ressource permite întregirea unui ambient primitor, impresionant din punct de vedere vizual. Produsele de înaltă calitate utilizate, tehnologiile moderne folosite şi atenţia pentru detalii arătată de membrii echipei Delaruj sunt elementele care asigură rezultate excepţionale indiferent de proiect.

Vopsea de interior în culori complementare tapetului

 

tapet Lya asortat cu podeaua .  tapet living asortat cu vopseaua

 

Vopseaua lavabilă de interior nu are doar rolul de a împrospăta aerul din încăpere, este scena care pune in valoare decorul, care întregeşte un ambient bine gândit. Chiar dacă nu e evident, orice stil sau design interior are nevoie de susținere cromatică. Stilul minimalist, presupune utilizarea unui anumit tip de alb, luminos și pigmentat, nu un alb tehnic cum s-ar putea crede. Susținerea tapetului cu tonuri desprinse din acesta, creează un ambient viu și revigorant. Fiecare model de tapet Ressource menționează culoarea fondului, pentru a o putea continua pe ceilalți pereți și trei culori desprinse din acesta pentru cei care doresc continuitate în culoare.

 

vopsea culoare menta pentru living .   perete living vopsit cu albastru

 

Serviciul de consultanţă cromatică - rezultate impecabile

Serviciile noastre sunt gândite să se adapteze specificului personal al fiecărei locuințe și personalității fiecăruia.

Stilul arhitectural, lumina, orientarea, forma camerei, elementele de decor fixe și nu in ultimul rănd personalitățile noastre atât de diverse, sunt factori care trebuie luați in considerație în alegerea culorilor de vopsea lavabila pentru pereți, vopsea pentru tocărie sau mobilier.

 

peste 1000 de culori vopsea lavabila paletare de culori vopsea peretecum alegi culoarea la vospea serviciu de consultanta cromatica toncorner

 

Tendinţe şi idei de amenajare living cu tapet

l Preferințele pentru acest an sunt legate de integrarea designului biofilic în living, astfel că tapetul cu imprimeu inspirat din lumea vegetală şi vopsele de interior inspirate din natură - verde, roşu, gri, cărămiziu - sunt vedete.

 

modele fototapet vegetatie

 

modele fototapet vegetatie 2

 

l Anul acesta este anul eleganţei! Tapetul design inspirat din natură, completat de vopsele lavabile asociate în nuanţe pastel, imprimă un un aer rafinat în orice living. Un asemenea decor poate fi completat în mod natural de corpuri de mobilier realizate din lemn şi de canapele cu texturi catifelate.

 

tapet natura

 

Stilul Japandi, caracterizat de minimalism şi cromatică luminoasă a câştigat popularitate în rândul iubitorilor de confort. Tapetul cu design abstract, completat de vopsea lavabilă ce permite crearea senzaţiei de lumină sunt variante ideale pentru cei ce îndrăgesc acest stil. Un living în stil Japandi va fi personalizat cu ajutorul corpurilor de mobilier minimaliste, realizate de preferat din materiale naturale.

 

model tapet digital cu forme abstracte   model tapet HEJU cu forme abstracte

 

Acesta câteva idei de amenajare, uşor de integrat în livingurile spaţioase, dar şi în încăperile mici pot deveni realitate cu finisajele Ressource de la TonCorner.

 

Alte articole interesante