Pentru a însoți prima colecție de tapet «Forestine», Ressource adaugă catalogului de culori tonuri pline, 28 de nuanțe noi, concepute special pentru această ocazie.

Propunând o colecție de nuanțe perfect asortate colecției sale, Ressource oferă o abordare complet originală și inovatoare a tapetului.

Colecția Forestine

28 de nuanțe

Ressource explorează în permanență noi teritorii creative pentru a îmbogăți patrimoniul său extraordinar de culori și pentru a oferi mereu clienților săi noi posibilități de exprimare personală, astfel încât aceștia să devină «artiști ai propriei vieți».

Prin crearea unei colecții de tapet Forestine în armonie perfectă cu gama sa de culori pentru vopsea, Ressource vine cu aceste 28 de nuanțe noi special realizate cu această ocazie, propunând o abordare originală a tapetului.

Culoarea ajută mai apoi la prelungirea efectului creat de motivele reprezentate în colecția de tapet, ceea ce oferă arhitecților și în special decoratorilor o gamă considerabilă de posibilități de combinare.

Cu aceasta colecție, Ressource a reinventat și reambalat acest duo tapet-vopsea: tapetul se aplică în benzi unice pe un perete sau pe un panou, iar vopseaua, în culoarea asociată tapetului, prelungește efectul acestuia sau devine un memento pe un perete adiacent sau opus.