Inspirație de amenajare în stil mediteraneean. Vopsea decorativă Ressource și culori neutre

publicat de Lia Leriu
Timp de lectură: 4 minute

În Hauts de Gordes, un sat pitoresc cunoscut în întreaga lume, în inima Luberonului, se cuibărește o casă de vis printre stejari, lavandă parfumată și cicade cântătoare.

locatia amenajarii cu vopsea decorativa

O experiență unică imaginată de designerul de interior Jérémie du Chaffaut și produsă de Iconic House. Sursă inepuizabilă de inspirație și pământ de origine al arhitectului, Provence este în centrul atenției în acest proiect excepțional, combinând măiestria și know-how-ul local.O colecție cu opere de artă contemporană mărginește poteca și întâmpină vizitatorul în acest cadru provensal.Cu o priveliște uluitoare asupra văii, această bastidă de lux cu un farmec excepțional se dezvăluie și oferă o privire asupra unei piscine de inspirație artistică, decorată în culori calde cu aspect ondulat, proiectată de artistul Robin Vermeersch. Fiecare piesă este gândită ca o călătorie, călătoria interioară a arhitectului la originile pământului său natal.

În căutarea materialelor, Jérémie du Chaffaut face apel la Ressource și la stăpânirea sa perfectă a pigmenților minerali pentru a aduce profunzime pereților și rezonanță locului. În sufragerie și bucătărie, s-a aplicat pe pereți vopseaua decorativă Structure STR11 – Cordelière. Mobilierul semnat Midi, fabrica de mobilier a arhitectului, pune accentul pe detalii până la perefcțiune. Toate materialele provin din natură, din păduri de stejari sau de pe malurile Ronului.Nuanțe de teracotă, verde măsliniu și galben pai sunt culorile principale la interior care delimitează bucătăria și camera de zi, principalele locuri de petrecere a timpului în acest decor atemporal. În camere, materialele naturale își dezvăluie farmecul mediteraneean prin lemnul mobilierului Midi. Băile cu Zelliges flamboyante ne cufundă într-o Provence de altădată, melancolică, caldă și liniștitoare. Fiecare dintre cele 7 apartamente și băi ale vilei sunt împodobite cu un ton mineral nuanțat, Enduit Romain Ressource ER45 – Faon. Băile care le însoțesc sunt vopsite cu tonul echivalent al vopselei dcorative, nuanța eqER45 – Faon.

vopsea decorativa  vopsea decorativa

amenajare cu vopsea decorativa  amenajare cu vopsea decorativa

amenajare cu vopsea decorativa  amenajare cu vopsea decorativa

amenajare cu vopsea decorativa  amenajare cu vopsea decorativa

amenajare cu vopsea decorativa  amenajare cu vopsea decorativa

Prin acest proiect, fondatorii Iconic House reușesc să aducă luxul unui hotel în intimitatea unei locuințe printr-o experiență de cazare excepțională. Colecția Enduit Romain reunește o gamă de culori de 64 de nuanțe care acoperă spectrul clasic de culori minerale, în timp ce se deschide spre cele mai vii, caracteristice arhitecturii contemporane. Aceast tip de vopsea oferă așa-numitul efect Marmorino. Finisajul său natural și ușor lucios se va potrivi în multe tipuri de decor, de la cel mediteraneean, până la cel urban-contemporan.

 

Vă invităm cu drag în magazinul Ton Corner de pe Bd Ion Mihalache 127 pentru a testa vopseaua decorativă marca Ressource.

 

Alte articole interesante