Grație show-room-lor pe care RESSOURCE le are în țară, reușește să facă cunoștință cu o clientelă talentată de decoratori, arhitecți, designeri, artiști plastici, stiliști și alți creatori. Pentru a onora aceste talente, RESSOURCE a încredințat unei echipe de 4 creatori preocuparea de a realiza 4 nuanțe evocatoare ale orașului lor, precum și ale universului lor interior: Mr & Mrs Clynk din Nantes, Stéphanie Marin din Nice, Karine Lanny din Marseille și Nathalie Rives din Lyon au colaborat pentru ca această intenție să devină o nouă colecție: Itinéraires.

Colecția Itinéraires

16 nuanțe

„Culoarea ne oferă libertatea unei abordări instinctive, hrănită de imagini și senzații culese și acumulate de-a lungul copilăriei și călătoriilor noastre: de desenele vesele și culorile strălucitoare din anii 70 când am fost copii, de radiantele și izbitoarele contraste de culoare care pot fi văzute în Africa de Vest, de albul grecesc, de negrul flamand. Ne inspirăm din această sursă eclectică cu un apetit insațiabil de culoare. Ne-am întâlnit cu Ressource în timp ce lucram la un proiect comun la fabrica Andrée Jardin din Nantes. Ideea realizării unei colecții inspirate de orașul Nantes a venit cumva natural și astfel s-a născut colecția Itinéraires.

Am construit această gamă în jurul unui galben profund și luminos, completat de culori puternice, contrastante, al unui albastru cerneală, întunecat inspirat de paltoanele marinarilor, al indigourilor profunde și a unui alb ceramic cremos. Am vrut să creăm o linie foarte pură de culori, care să reflecte atât influențele noastre personale, cât și viața într-un oraș port. Cu toate acestea, această colecție spune povestea locurilor noastre natale și a călătoriilor pe care le-am făcut.”

Nantes by Mr & Mrs Clynck

Nice by Stéphanie Marin

Marseille by Karine Lanny

Lyon by Nathalie Rives