Am imaginat o adevărată colecție în jurul acestei culori mitice care încălzește orice atmosferă rigidă și invită la somptuozitate spațiul cel mai banal.

Colecția Les Nouveaux Rouges

24 de nuanțe

În tușe mici, conferă nișei, firidei, suprafeței de perete aleasă, profunzimea care va pune în lumină și va amplifica obiectele dragi intimității noastre. Cei mai ambițioși îi vor oferi salonul, holul, sala de luat masa.

Roșul este într-adevăr, prin excelență, culoarea pasiunii, a dragostei, a bucuriei de a trăi, invită la plăcere stimulând în același timp spiritul, creativitatea dar și apetitul! Precum arta lirică , senzual, carnal și seducător, nu lasă pe nimeni indiferent. Îl vom iubi sau îl vom detesta cu același elan.

Festiv, este aliatul indispensabil al oricărei metamorfoze a spațiului, iar datorită diferitelor nuanțe în care se regăsește – roz, fucsia, roșu puternic, violet – face ca albul, neutrele, nuanțele de verde, auriu și gri să cânte.

Dar nu doar frumusețea unei game este singurul obiectiv Ressource. Slaba putere de acoperire și rezistența la lumină au fost preocupările de bază. Pentru a remedia aceste inconveniente, Ressource a lucrat atât la realizarea unei baze de colorare, cât și la calitatea pigmenților, astfel încât această culoare să devină puternică și rezistentă.

Colecția “Les Nouveaux Rouges” cuprinde întregul spectru al acestei coluri:

– portocalii vibrante: Mercurio, Orféo, Liù, Cléopatre

– roșuri extreme: Carmen, Faust, Rouge Opéra, Elaïsa

– roșuri profunde: La Scala, Thaïs, Cassandre, Aïda

– grenauri elegante: Lucrèce, Elvira, Fédora, Tosca

– rozuri trandafirii: Zerbinetta, Fiorilla, La Maréchale, Pamina

– purpuriu catifelat: Reine de la nuit, Norma, Othello, Sémiramis

În mod particular dedicată finisajelor Satin Veloute, această colecție trebuie aplicată pe un prim start hrănitor adaptat intensității culorilor.