Madi

Madi este o tânară pictoriță și ilustratoare. Studioul ei este situat în sud-vestul Franței, unde își face majoritatea picturilor alături de alți trei artiști. Cu o linie clară, ea reușește să elibereze din tablourile sale o întreagă atmosferă onirică în care visul întâlnește suprarealismul care ne aruncă în inima imaginației noastre.

Culoarea și pasiunea creativă sunt forțele motrice ale colaborării dintre Madi și Ressource, tapetul rezultat din această colaborare oferindu-ne o pauză fermecată într-un univers pictural și poetic.

Pasionată de desen din prima copilărie, Madi și-a dezvoltat arta prin expoziții, colaborări și picturi murale. Astăzi, lucrările atrag întreaga lume. Stilul său inimitabil se hrănește cu fragmente de realitate pentru a-și construi imaginația acolo unde melancolia se tutuiește cu dorința desăvârșită de a crea.

Tulburătoarea sa colecție ne poartă într-o călătorie prin natură, întâlnind personaje imaginare, texturi, senzații, vise și fantezii.

Tipărită în atelierele Resource pe hârtie naturală, folosind cerneluri pe bază de apă, certificate pentru impactul scăzut asupra mediului , această colecție oferă tapetului o nouă dimensiune, angajată și artistică, care nu se mai mulțumește cu a avea un rol pur decorativ.

Colecții

Număr de nuanțe

12 nuanțe

Profesia

Pictoriță și ilustratoare

Website

www.madiwork.com