În cele 16 nuanțe, Philippe Model reproduce un portret personal al Parisului în care fiecare se regăsește puțin!

“O lumină unică compune aceste culori câteodată precise câteodată schimbătoare dar mai ales emoționante prin amestecul lor de discreție, simplitate și de sofisticare extremă. Am încercat să evoc emoțiile pe care mi le provoacă culorile Parisului, capitala «haute couture”.

Colecția Paris Rive Droite - Rive Gauche

16 nuanțe

"Sunt parizian si rămân încântat de eleganța, seninătatea și poezia care se degajă permanent în orașul nostru. Traversând podurile peste Sena, uitându-mă fascinat la mișcarea calmă norilor somptuoși, descoperind unele pasaje cu grădini îngropate, oprindu-mă într-un loc plin de proporții clasice ..... rămân uimit de eleganța, liniștea și poezia pe care orașul nostru o degajă. O lumină unică compune aceste culori câteodată precise câteodată schimbătoare dar mai ales emoționante prin amestecul lor de discreție, simplitate și de sofisticare extremă. Am încercat să evoc emoțiile pe care mi le provoacă culorile Parisului, capitala «haute couture."

... Această viziune a capitalei poate deveni astfel "prête à porter" și vom recunoaște respirația și lumina culorilor pariziene!

... Deci, să ne bucurăm de ea, iubitorii Parisului!"