ColecțiaSerge Bensimon

Serge Bensimon

Alte colecții Tonuri pline

vezi toate colecțiile Tonuri pline

51 nuanțe

by Serge Benismon

În mod cu totul firesc,  Serge Bensimon si Ressource s-au regăsit în jurul unei culturi comune : culoarea. Marele colorist utiliza deja regulat vopselurile noastre pentru scenografii si pentru decorarea magazinelor sale.  Aceste întâlniri repetate au generat dorința  unei noi colecții care sa extindă și în domeniul casei bucuria, vitalitatea și ușurința ce semnează lucrările creatorului.

O călătorie în America Latina a inspirat aceste culori «anti–criză»: nuanțe de neutru elegante, tonuri vii, pasteluri tonice și culori fluo sunt veritabile instantanee asupra lumii.
Numele lor sunt o invitație către călătorie si evadare: Frida, Diego, Yucatan, Sierra Madre, Veracruz, Rosario, Acapulco... imagini din Mexic, din Argentina se întipăresc pe retina noastră.

Printre aceste culori profunde, regăsim turcoazuri proaspete, nuanțe de verde laguna, portocalii profunde, fuscia vii precum si culori moderne si dinamice care se potrivesc cu tonuri neutre sau pasteluri revizitate in modernitatea lor pentru a crea interioare unice si contemporane. Ne insufla energie pozitiva, senzații revelatoare a artei de a trăi și puternice emoții de partajat.

În 2017, Serge Bensimon regăsește casa noastră de editură de vopsea și tapet pentru un nou capitol al lucrării sale: de această dată extrage din călătoriile sale de-a lungul lumii o paletă de douăsprezece nuanțe de inspirație îndepărtată care incita la evadare și întoarcere la natură, distilând în mod continuu nota potrivită de originalitate.