În mod cu totul firesc, Serge Bensimon și Ressource s-au regăsit în jurul unei culturi comune : culoarea. Marele colorist utiliza deja regulat vopselurile noastre pentru scenografii și pentru decorarea magazinelor sale. Aceste întâlniri repetate au generat dorința unei noi colecții care să extindă și în domeniul casei bucuria, vitalitatea și ușurința ce semnează lucrările creatorului.

Colecția Serge Bensimon

50 de nuanțe

O călătorie în America Latină a inspirat aceste 51 de culori «anti–criză»: nuanțe de neutru elegante, tonuri vii, pasteluri tonice și culori fluo sunt veritabile instantanee asupra lumii.

Numele lor sunt o invitație către călătorie și evadare: Frida, Diego, Yucatan, Sierra Madre, Veracruz, Rosario, Acapulco... imagini din Mexic, din Argentina se întipăresc pe retina noastră.

Printre aceste culori profunde, regăsim turcoazuri proaspete, nuanțe de verde lagună, portocalii profunde, fuscia vii precum și culori moderne și dinamice care se potrivesc cu tonuri neutre sau pasteluri revizitate în modernitatea lor pentru a crea interioare unice și contemporane. Ne insuflă energie pozitivă, senzații revelatoare a artei de a trăi și puternice emoții de partajat.

În 2017, Serge Bensimon regăsește casa noastră de editură de vopsea și tapet pentru un nou capitol al lucrării sale: de această dată extrage din călătoriile sale de-a lungul lumii o paletă de douăsprezece nuanțe de inspirație îndepărtată care incită la evadare și întoarcere la natură, distilând în mod continuu nota potrivită de originalitate.