#ViațaÎnCulori cu Alina Alexe: „Culorile sunt vibrație, iar combinarea lor, esență.”

publicat de Lia Leriu

Astăzi, #ViațaÎnCulori o vedem din prisma Alinei de la DecorAktiva, care face foarte multe lucruri și toate sunt o provocare. „Proiectele mele sunt diverse, ca și direcțiile în care mă desfășor. Sunt decorator de interior, make-up artist, administrator de firmă, dar în primul rând, mamă”.

 

 

Alina spune că decoratul de interioare a început foarte natural, în timp ce lucra ca make-up artist. „Am început cu amenajarea apartamentului nostru și a continuat cu amenajarea casei de vacanță, Casa de la Țară”, care a fost și una dintre cele mai mari provocări, pentru că a dat frâu liber imaginației. Apoi, spune Alina, a schimbat direcția. Se inspiră din orice, nimic nu are limite când vine vorba de inspirație: „Poate să plece de la un obiect, o stare, o combinație cromatică”.

 

 

De 14 ani de când se folosește de culori pentru make up, a adunat foarte multă teorie și spune că, pentru ea, „culorile sunt vibrație, iar combinarea lor, esență. În tot - design interior, machiaj, styling vestimentar”. Suntem complet de acord, Alina, ce frumos ai spus!

 

 

Îți mulțumim că ai împărtășit cu noi #ViațaÎnCulori!

Alte articole interesante