#ViațaÎnCulori cu Cristina: Este prima la a-și pune în practică ideile care-i vin

publicat de Lia Leriu

Astăzi, #ViațaÎnCulori o vedem prin ochii Cristinei, doctorandă în cadrul facultății de arhitectură, o minte foarte creativă și pasionată de design și artă dintotdeauna. Pictează, construiește, fizic sau pe hârtie, desenează, conturează și asamblează obiecte de decor pentru diferite proiecte. Este prima la a-și pune în practică ideile care-i vin, chiar dacă asta înseamnă să pună mâna pe ferăstrău să taie lemnul, să vopsească sau să folosească bormașina.

 

 

A participat la mai multe proiecte internaționale și a lucrat cu echipe de studenți din alte țări la crearea unor obiecte de decor care să fie și frumoase, dar și utile, ca de exemplu, un umeraș rotund, expus anul trecut la Romanian Design Week. Este un obiect care păstrează haina dreaptă, fără să alunece și fără să evidențieze colțurile la umeri, foarte practic.

 

 

Recent, Cristina a participat, împreună cu o echipă de profesori și foști elevi, la conturarea unui proiect nou, o inițiativă foarte frumoasă și puternic ancorată în prezent, „Dă culoare școlii tale!”. Prin aceasta își propune să picteze fațadele din curtea unei școli, pentru crearea unor zone bine delimitate, care să ajute copiii să stea la distanță fizică reglementată în această perioadă.

Mulțumim, Cristina, că ai împărtășit cu noi pasiunea pentru artă, design și culori și felicitări pentru proiectul #înculori.

Alte articole interesante