#ViațaÎnCulori cu Alina Mavru: „emoție, bucurie, artă, educație cu oameni ce au aceleași pasiuni”

publicat de Lia Leriu
Timp de lectură: 4 minute

Noi, cei de la  TonCorner, credem că fiecare poveste este ca o nuanță distinctă pe paleta vieții. #ViațaînCulori nu este doar un jurnal pentru noi, ci un angajament continuu de a descoperi și împărtăși bucuriile, provocările și amintirile care colorează călătoria noastră. Invităm personalități cu care ne întâlnim, să ne împărtășească propriile experiențe și să coloreze paginile noastre cu perspective unice. Fie că este artist, antreprenor, explorator sau creator, vrem să cunoaștem cum percepe "Viața în Culori" și cum își colorează fiecare propriul tablou al vieții.

 

Începem anul 2024 cu bucurie, având ca prim invitat  pe Alina Mavru, o persoană creativă ce realizează picturi murale, personalizează mobilier, realizează cadouri din lemn pictat, tablouri, bijuterii pictate și personalizate și multe alte proiecte frumoase, pline de culoare. Îi mulțumim Alinei pentru promptitudinea cu care ne-a răspuns la invitație. 

Alina Mavru între culori

„#viațaînculori este fascinantă și plină de creativitate. Fiecare zi este o nouă aventură, iar culorile și formele sunt prietenii mei de nădejde” ne spune  Alina Mavru, de profesie pictor scenograf.    Alina crează impreună cu fotografii de studio decoruri de poveste PanouriFoto.   Comunitatea are aproape 7.000 de urmăritori și dacă răsfoim recenziile (doar de 5 stele) oricine poate să-și dea seama de cantitatea de muncă și de profesionalismul din spatele acestor poze minunate.

fundaluri colorate pentru poze

 Un alt proiect care îi colorează viața Alinei, la care lucrează de aproape un an,  este HAPPY PLACE, o comunitate nouă formată doar din oameni creativi pentru „proiecte de suflet” așa cum ne mărturisește chiar ea.


alina mavru viata in clulori

alina mavru viata in culori

„Ca și deținător al art hub-ului  Happy Place, am șansa de a conecta artiștii și iubitorii de artă într-un mediu creativ și relaxant. Îmi doresc ca acest loc să devină o sursă de inspirație și de exprimare artistică pentru cei care îl vizitează.  Organizăm expoziții, ateliere de artă și diverse evenimente culturale, decorăm colțuri tematice pentru fotografie de studio și orice idei nebunești ne trec prin cap.”

La întrebarea ce înseamnă „Viața în culori” pentru ea, ne răspunde spontan că #viațaînculori este emoție, bucurie, artă, educație, socializare și acest lucru se face cu oameni ce au aceleași pasiuni.  

 

Îi mulțumim Alinei pentru disponibilitatea de a ne împărtăși din experiențele și culorile care o definesc și îi dorim mult succes și călătorie colorată cu proiectele ei de suflet. 

 

Alte articole interesante