10 nuanțe de vopsea galbenă

publicat de Lia Leriu
Timp de lectură: 8 minute
10 nuanțe de vopsea galbenă

 

Galbenul este accentul universal!

Indiferent de schema cromatică, indiferent de materie, atmosfera unei încăperi poate fi tonificată oricând cu un strop de galben, fie decorând un perete, fie adăugând câteva accesorii galbene. Galbenul este culoarea cea mai vizibilă pentru ochiul uman, stimulează memoria, sistemul nervos, mentalul, încurajează comunicarea. Vă prezentăm în continuare 10 nuanțe de vopsea galbenă, semnate de creatori și designeri , nuanțe care sunt disponibile in  toate tipurile de vopsea: vopsea decorativă, vopsea de pereți, vopsea lemn și metal, vopsea universală, vopsea exterior, vopsea fațadă sau vopsea pentru lemn și metal exterior.

 

1. IT05  | Colecția Itineraires , Ressource Peinture, este o vopsea galbenă, coaptă, solară, foarte potrivită pentru a amenaja o bucătărie, aducând  energie și inspirație culinară.

 

Vopsea Galben Itineraire

 

2. FOR 27 Paruline | Colecția Forestine, Ressource Peinture este o vopsea galben pop, cu un strop de roșu care se combină perfect cu albastru, dar nu numai.

 

Vopsea Galben Paruline vopsea galbena Paruline

 

3. F06 Mimosa Yellow | Colecția 1950’s Colors , Ressource Peinture este o vopsea galben pai, potrivită pentru orice destinație, pereți sau mobilier. Într-o amenajare de dormitor, aduce cu ea seninătatea și lumina  lanului de grâu în soare.

 

dulapuri vopsite in galben mimoza Vopsea galben Mimoza

 

4. SL13 Tournesol | Colecția Sarah Lavoine, Ressource Peinture  este o vopsea galbena Floarea Soarelui. Un perete galben în bucătărie este  deja o tendință, devine un clasic al amenajărilor reușite. 

 

Vopsea Galben Turnesol Galben Turnesol

 

5. HC 15 Persian Yellow | Colecția Historiques Colors, Ressource Peinture este o vopsea galbenă, matură, de vară târzie. Seduce prin umbra ei, tonul ușor întunecat radiază o stare de belșug și abundența.

 

Vopsea Galben Persian

 

6. I20 Jaune Raisin | Colecția Inspiration, Ressource Peinture este o vopsea galbenă gutuie, pudrată și parfumată ca o seara senină de vară.

 

vopsea galbena Raisin

 

7. HC 23 Imperial Chinese Yellow | Colecția Historiques Colors, Ressource Peinture este un galben ușor tomnatic, cu un subton roșiatic și fără intensitate solară.

 

Vopsea Galben Imperial Chineze Vopsea galben Imperial Chineze

 

8. SL22 Curry| Colecția Sarah Lavoine, Ressource Peinture este un galben condimentat care explodează de energie!

 

Vopsea Galben Sarah Lavoine

 

9. RSB36 Winter Yellow | Colecția Serge Bensimon , Ressource Peinture este așa cum spune numele, un galben de iarna, cel mai închis galben din colecțiile Ressource.

 

Vopsea galben Winter

 

10.  SC205 Dutch Pink| Colecția Couleurs Traditionnelles, Ressource Peinture este un galben odihnitor, cea mai stinsa nuanța de galben care nu devine maron.

 

Vopsea galbena Dutch pink Vopsea galben dutch

 

Alege din 122 de nuanțe de vopsea galbenă pentru interior sau exterior, specifică pentru lemn, metal, pereți sau sol.

 

122 nuanțe galben

 

Vă șteptăm oricând la TonCorner, pe Bd. Ion Mihalache 127 pentru a vă inspira și a alege culorile pe măsura dispoziției și stilului vostru.

Alte articole interesante