Colecția tapet Sauvage

8 motive

Modele de tapet pentru copii SAUVAGE

Colecția de tapet pentru copii SAUVAGE este compusă din 8 decoruri, din care o imagine panoramică disponibilă în 3 palete de culori și 2 dimensiuni . Celelalte 7 decoruri ale colectiei de tapet pentru copii SAUVAGE sunt disponibile în 6 variante de culori. Toate aceste decoruri de tapet pentru copii sunt unice, fiind desenate de mână cu creioane colorate. Textura și transparența  produc efecte de materie și culori greu de descris în cuvinte, lăsând astfel mintea să se înalțe într-o călătorie în care totul este posibil.

 

Unde se poate utiliza tapetul pentru copii SAUVAGE?

Toate modelele colecției de tapet pentru copii Sauvage pot fi comandate în varianta mat natural, sau ca tapet lavabil. Modelele colecției de tapet pentru copii SAUVAGE sunt destinate amenajarii dormitoarelor sau sălilor de joacă cum ar fi grădinițe, școli, cămine sau creșe. Recomandăm pentru spațiile publice să se folosească varianta lavabilă a tapetului, fiind mai rezistentă și putând fi curățată cu ușurință.

 

Detalii de montaj tapet copii SAUVAGE

Pentru ambele tipuri de tapet pentru copii SAUVAGE, mat și lavabil, recomandăm utilizarea adezivului de tapet Ressource creat special pentru a garanta un finisaj perfect.

Toate modelele din colecție sunt livrate cu schițe de montaj, având în vedere că imaginea este formată din mai multe fâșii cu aceleași dimensiuni ’70 x 300 cm.

 

Vopsele asociate cu tapetul pentru copii SAUVAGE

Fiecare model din colecția de tapet copii SAUVAGE conține recomandări de culori de vopsea complementare pentru a obține o amenajare echilibrată și desăvârșită.