Ressource

Între tradiție și inovație, Ressource cultivă o abordare atât experimentală, tehnică, cât și creativă, care pune excelența măiestriei cercetării de ultimă oră în slujba viziunilor unice și contemporane. Printre primii fabricanți de vopsele decorative în Franța, marca Ressource este alegerea profesioniștilor și pasionaților de frumos și calitate din toate mediile creative, de la arhitectură la design interior și până la modă și design vestimentar.

Ressource se poate mândri cu o foarte veche expertiză în folosirea culorii și a vopselurilor, fiind creată din Société Provençale du Blanc Fixe des Ocres et Couleurs, care exploata cariere de ocru în Provence încă din 1946.

Nu este doar un editor, ci dispune de propriul său laborator. Acesta permite inginerilor săi să experimenteze continuu în crearea de noi culori și a unor procese noi de fabricație, care vor aduce ușurință în utilizare și stabilitatea pe care vechile tehnici nu le ofereau.

Pentru Ressource, pictura este o artă care se hrănește cu istorie și cultură, la fel de mult ca spiritul timpului său. Conjugând tadiția cu modernitatea, experiența cu inovația, dezvoltând produse ușor de aplicat și mijloace de facilitare a alegerii, aduce efectiv culoarea la îndemâna tuturor.