Întrebări frecvente și răspunsuri

 • În cât timp livrăm coletele către clienții noștri

  În conformitate cu Condițiile noastre generale de vânzare, Ton Corner se obligă să livreze comenzile în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data primirii plății, cu excepția cazurilor de forță majoră. E important de știut că echipa TonCorner face tot posibilul să livreze cât mai repede produsele care fac obiectul unei comenzi.

  Un link de urmărire vă este trimis când comanda dvs. este expediată.

  Produsele personalizate NU au posibilitatea de a fi returnate!

  În conformitate cu Termenii și condițiile noastre, toate comenzile de vopsea și de tapet se fac la cerere, pe baza unui proces individual de comandă pentru a obține produse unice, personalizate și, prin urmare, nu pot fi returnate o dată ce comanda a fost plasată și pregătită pentru livrare.

  Pentru comenzile de accesorii, aveți un termen de retur de 14 zile de la livrarea produselor.

  Pentru mai multe detalii despre condițiile de livrare și retur, vă invităm să consultați pagina dedicată acestui subiect: https://www.toncorner.ro/Politica-de-livrare-si-retur

 • Cum procedați în cazul primirii unui produs deteriorat

  Când primiți pachetul cu produsele comandate la domiciliu, este esențial să verificați starea pachetului.

  În cazul avariilor observate legate de transport pe cutia în care s-au transportat produsele sau direct la produsele Ressource, vă rugăm să ne contactaí imediat.

  Vă rugăm să ne trimiteți reclamațiile dumneavoastră, în cazul unui produs deteriorat, neconform sau defect, în termen de 48 de ore de la primirea mărfii, alături de fotografii care să justifice starea produsului, trimițând un e-mail la office@toncorner.ro. Daca în aceasta perioadă nu se face nicio reclamatie sau rezervare in acest sens, produsele nu mai pot fi returnate sau schimbate.

 • Cum aflați starea comenzii dumneavoastră

  După ce comanda va fi plasată către FAN Courier, se va genera un cod de urmărire. Veți primi acest cod pe e-mail și veți putea vedea starea comenzii dumneavoastră.

 • Oferiți și consiliere cromatică la domiciliu?

  Fie că vă simțiți copleșiți de numărul de posibilități, fie că nu aveți timp sau pur și simplu nu știți de unde să începeți, consultanții noștri în cromatică la domiciliu vă vor fi alături în tot procesul de transformare a locuinței. Pentru mai multe detalii, vă invităm pe pagina naostră dedicată acestui subiect: https://www.toncorner.ro/Consiliere-la-domiciliu

 • Oferiți sfaturi pentru a asorta culorile vopselei cu modele de tapet?

  Asortarea cromatică a unui model de tapet cu restul culorilor dintr-o locuință este esențială. Alinierea tapetului la cromatica generală a camerei poate adăuga o dimensiune suplimentară aspectului și simțului general. Așadar, este recomandat să balansați culorile tapetului și ale pereților și să creați un aspect unitar. Un tapet aplicat pe un singur perete fără o conexiune cromatică cu restul încăperii poate părea rupt din estetica spațiului și are un rezultat vizual negativ, indiferent cât de mult vă place modelul tapetului.

  Orice model de tapet Ressource are o conexiune cromatică din paletarul cu vopsea. Pentru a alege nuanțele potrivite, vă așteptăm în magazinul nostru din Bd Ion Mihalache 17, București.

  Pentru mai multe informații despre alegerea tapetului, vă invităm să citiți articolele noastre de pe blog dedicate acestui subiect: https://www.toncorner.ro/Tapetul-perfect-pentru-orice-locuinta-Raspundem-la-cele-mai-uzuale-intrebari-despre-tapet

 • Cum procedați dacă aveți nevoie de tapet cu dimensiuni diferite de cele standard?

  Doriți să comandați tapet, dar dimensiunile proiectului dvs. sunt „în afara normei”? Toate modelele panoramice de tapet pot fi imprimate personalizat. Vă rugăm să ne contactați pentru consiliere personalizată cu privire la modelul și dimensiunea tapetului de care aveți nevoie.

 • Cum calculați suprafața pentru tapet?

  Calcularea suprafeței pe care doriți să aplicați tapetul depinde, în mare măsură, de natura proiectului dvs., de modelul de tapet ales etc.

  În general, este important să rețineți:

  • Fiecare fâșie de tapet trebuie să măsoare cu 10 cm mai mult decât înălțimea peretelui pe care se aplică tapetul (de exemplu, pentru un perete care măsoară în înălțime 250 cm, înălțimea fiecărei fâșii de tapet trebuie să fie de cel puțin 260 cm);
  • Lățimea totală a fâșiilor de tapet trebuie să fie egală cu lățimea totală a peretelui + 10 cm (de exemplu, pentru un perete care măsoară 300 cm lățime, lățimea totală a tuturor fâșiilor de tapet atunci când sunt adunate trebuie să măsoare cel puțin 310 cm).

  Pentru mai multe informații despre metoda de calcul a suprafeței pentru aplicarea tapetului, ne puteți contacta telefonic sau pe e-mail.

 • Aveti mostre de tapet?

  Puteți beneficia de mostre de tapet A4 pentru a vedea textura și cromatica modelului ales. De asemenea, vă invităm în magazinul nostru de pe Bd Ion Mihalache 127, București, unde puteți vedea atât orice model de tapet disponibil pe site, cât și culorile de vopsea care se asortează cu modelul de tapet pe care îl preferați.

  Aflați mai multe despre procesul de cumpărare al tapetului în acest articol scris pe blogul nostru: https://www.toncorner.ro/Tapetul-se-cumpara-in-magazin-sau-in-online-Care-sunt-avantajele-si-de-ce-trebuie-sa-tii-cont-cand-cumperi-tapet

 • În câte straturi se aplică amorsa și vopseaua pentru pereți?

  Amorsa Resource folosită la pregătirea pereților înainte de vopsire se aplică într-un singur strat.

  Vopsea Ressource se aplică în 2 straturi. Pentru a afla randamentul pe litru al fiecărui finisaj, puteți consulta fișa tehnică corespunzătoare.

  Mai multe detalii despre tipurile de amorse și aplicarea lor, găsiți pe blogul nostru: https://www.toncorner.ro/Pregatirea-suprafetelor-inainte-de-vopsire--rolul-amorsei

 • Aveți vreun sfat cum se depozitează resturile de vopsea după achiziție?

  Dacă v-a mai rămas vopsea după ce ați folosit o parte din ea, păstrați-o în recipientul original, punând o folie între capac și cutie, astfel încât să ia cât mai puțin contact cu aerul. Se poate păstra în acest fel timp de doi ani.

 • Cum comandați cantități mari de vopsea?

  Aveți un proiect de anvergură care necesită cantități mari de vopsea și/sau tapet? Pentru consiliere personalizată, potrivită proiectului dumneavoastră, vă invităm să ne contactați pentru a vă putea ajuta cu cantitatea necesară.

 • Aveti mostre de vopsea disponibile pentru a vedea culorile înainte de a le cumpăra?

  Pentru a testa culoarea dorită înainte de a cumpăra o cantitate mai mare, aveți două posibilități:

  • Eșantioanele de 100 ml de vopsea care permit aplicarea culorii pe o suprafață suficient de mare pentru a simți nuanța. Aceste mostre tip eșantion de 100 ml cu vopsea colorată reprezintă modul perfect de a integra culoarea în casă, de a percepe cum interacționează cu lumina și restul culorilor din încăpere înainte de începerea șantierului propriu-zis.
  • Alegerea tonurilor și nuanțelor de vopsea lavabilă din mostre vopsea tip carton A6 este o altă metodă de a găsi nuanța perfectă de vopsea.

  Pentru mai multe detalii despre cum să alegeți mostrele de vopsea, vă invităm pe blog-ul nostru: https://www.toncorner.ro/Cum-folosesti-mostrele-ca-sa-alegi-cea-mai-potrivita-culoare-de-vopsea-lavabila

 • De ce accesorii am nevoie pentru aplicarea vopselei?

  Pentru aplicarea vopselei la interior aveți nevoie de un trafalet din microfibră, de pensule pentru zonele mai puțin accesibile, dar și de bandă de protecție pentru protejarea zonelor precum marginea peretelui.

  Dacă optați pentru vopseaua decorativă, atunci aveți nevoie de instrumente speciale precum drisca din inox, pensula cu peri lungi pentru aplicarea varului sau pieptenele pentru vopseua de structura. Lista completă a accesoriilor o găsiți pe site-ul nostru: https://www.toncorner.ro/accesorii-unelte-zugravit 

 • Poate fi aplicată vopseaua Ressource pe faianață ? Dar pe gresie?

  Vopseaua Ressource se poate aplica pe faianță, însă nu înainte de a aplica un strat de Superprimer care are rolul de a ajuta vopseaua să facă aderență pe suprafețe lucioase.

  Pentru vopsirea gresiei, recomandăm Vopseaua de Sol care, de asemenea, se aplică peste un strat de Superprimer.

  Vă ghidăm pas cu pas pentru vopsirea plăcilor ceramice în articolul nostru de pe blog: https://www.toncorner.ro/Cum-sa-vopsim-gresia-cu-vopsea-Ressource și răspundem la cele mai importante întrebări despre vopsirea gresiei și a fainaței în acest articol de pe blogul Ton Corner: https://www.toncorner.ro/Intrebari-frecvente-despre-vopsirea-gresiei-si-a-faiantei--ghid-complet

 • Ce durabilitate are vopseaua Ressource în ani?

  Nu există termen de durabilitate la o folosire în standardele recomandate. Se poate zgâria, se poate păta, dar aceasta este rezistentă la frecare, iar în funcție de finisajul ales, vopseaua se poate întreține diferit.

 • Cum calculați suprafața de vopsit?

  Pentru a calcula suprafata de vopsit, pur si simplu masurati inaltimea x latimea fiecarui perete, avand grija sa scadeti suprafetele ferestrelor, usilor, dulapurilor, etc. Aceasta operatie trebuie repetata pentru fiecare perete.

 • Cum alegeți cel mai potrivit finisaj de vopsea pentru proiectul dvs?

  Ressource dezvoltă finisajele sale de vopsea pentru a combina calitatea, estetica și ușurința întreținerii.

  Fiecare finisaj de vopsea marca Resource, de la cel mai mat, până la cel mai strălucitor, are propriile caracteristici pentru a răspunde tuturor nevoilor dumneavoastră, atât în ​​ceea ce privește natura proiectului dumneavoastră, cât și dorințele dumneavoastră.

  Pentru a afla mai multe despre diferitele finisaje Ressource, puteți consulta fișele tehnice.

  Pentru consiliere personalizată pentru proiectul dumneavoastră, vă invităm să ne vizitați la magazinul TonCorner din Bd Ion Mihalache, 127, București.

  Pe blogul nostru găsiți informații suplimentare despre tipurile de finisaje și diferențele dintre ele: https://www.toncorner.ro/Alegeti-finisajul-de-vopsea-lavabila-potrivit-locuintei-dumneavoastra-Tipuri-de-finisaje-pentru-vopseaua-la-interior-si-diferentele-dintre-ele 

 • Este vopseaua Ressource ecologică? Se poate aplica într-o cameră pentru copii? Are miros?

  Toate vopselele Ressource respectă normele europene referitoare la continutul de COV. De exemplu, finisajul mat Essentiel are mai puțin de 2cov/l, când norma este la 30cov/l. În plus, toate activitățile și procesele tehnologice de producție și depozitare au în vedere diminuarea amprentei asupra mediului. Pentru mai multe informații despre acest subiect, vă invităm să citiți articolul nostru de pe blog unde explicăm în detaliu despre ce calități are o vopsea ecologică:

  https://www.toncorner.ro/Vopseaua-lavabila-marca-Ressource-de-la-TonCORNER--vopsea-ecologica

 • Se aplică vopseaua Ressource mai ușor decât o vopsea lavabilă obișnuită?

  Una din cele mai importante caracteristici ale unei vopsele de calitate este ușurința de aplicare. Da, vopsele lavabile sunt foare ușor de aplicat.

 • Ce proprietăți are în plus vopseaua Ressource față de cea din comerț?

  Toncorner este specialist în culoare, în tonuri și subtonuri, nuanțele noastre sunt unice, așa cum anumite parfumuri sunt memorabile sau așa cum anumite rețete ale celor mai mari bucătari rămân de neegalat. Aceste culori sunt purtate de vopsele de cea mai înaltă calitate tehnică și cu responsabilitate față de mediul înconjurător.