Consiliere personalizată

 

Ne dorim să vă îndrumăm și să vă sfătuim în alegeri prin traducerea în culoare a personalității și stilului vostru. Doar așa te poți simți „acasă” în propria casă.

Din momentul intrării în magazin, veți fi întâmpinați de un consilier în culoare care va fi alături de voi în tot acest proces.

 

 

Indiferent de viziunea pe care o avem noi pentru spațiul care urmează să fie amenajat, este necesar să luăm în considerare nevoile specifice locației: casă sau bloc, arhitectură, orientare, surse de lumină, forme și detalii de construcție, vecinătate și proiecții ale acesteia.

Apoi este esențial să vă cunoaștem gusturile și preferințele pentru a înțelege ce atmosferă doriți să creați, dar și ce utilitate vă doriți de la spațiul pe care vreți să îl amenajați.

În funcție de etapele de mai sus, sunt alese nuanțe calde sau reci, scheme de culori contrastante și vibrante sau armonioase și relaxante.

Cu ajutorul consillierului de culoare, urmează compararea și juxtapunerea nuanțelor pentru diminuarea alegerilor posibile prin utilizarea cartoanelor A4.

 

 

Urmează alegerea finisajului în funcție de tipul de trafic al spațiului de amenajat, de preferințele de aspect și de nuanța selectată.

În etapa finală, vor fi calculate cantitățile necesare și veți primi oferta de preț.