Aplicare tapet perete interior

 

Oferim servicii de aplicare tapet  pentru orice tip de tapet achiziționat de la Toncorner.

Toate colecțiile de tapet Ressource Franța sunt ori lavabile, ori mate, în funcție de preferințe. Finisajul mat la tapet oferă culori profunde și suprafață catifelată, mată, pe când finisajul lavabil la tapet, înseamnă că pot fi curățate la propriu cu apă și săpun. Ambele tipuri de finisaj sunt potrivite pentru decorarea spațiilor comerciale publice, hoteluri și restaurante, dar și în mediu rezidențial.

Tapetul Ressource, fiind foarte rezistent și lavabil este ideal de utilizat pentru zonele aglomerate cu pereți expuși mult la uzură și pentru încăperi cu umezeală ridicată. Datorită calității materialelor folosite, hârtia lavabilă are un finisaj puțin mai lucios, ceea ce înseamnă că există un aspect vizibil și o diferență de culoare față de tapetul mat.

Avem echipă de profesioniști care vă pot garanta aspectul final al peretelui cu rezultate impecabile: suprafețe netede, stabile și durabile, uniforme, fără umbre și denivelări. Suntem atenți la detalii și exigenți la curățenie și organizarea șantierului.

 

Tarife

Nr. crt. Denumirea lucrării Suprafața (mp) Preț manoperă (lei/mp, fără TVA)

Montaj tapet

  Amorsare mp 10
  Montaj tapet mp 50
  Aplicare tapet panoramic mp 90