Despre noi

 

Suntem un boutique de culori unice pe care le punem la dispoziția tuturor. Și celor care iubesc culorile tradiționale, dar și celor mai îndrăzneți, care sunt mereu în căutarea noului și a schimbării. Culorile noastre ori sunt creațiile diverșilor artiști din domeniul designului din UK și Franța, ori sunt culori celebre, evergreen.

 

 

Suntem artiști în culoare, dar și-n finisaj, încurajăm autenticitatea și culoarea „pe măsură” – culori vii, pentru cei care caută emoțiile puternice, ș neutre, pentru cei în căutarea armoniei.

 


Îndrăgostiți iremediabili ai culorilor, ne bucurăm să împărtășim din iubirea și cunoștințele noastre cu voi, inclusiv în cadrul atelierelor de cromatică, decor și amenajare pe care le organizăm. Ne dorim să fim o sursă de inspirație pentru toți pasionații de amenajări interioare și decor. Un perete poate să fie alb sau albastru cobalt; o ușă, gri sau mentă; o canapea, neagră sau galben imperial.

 

Fie că deja sunteți pasionați de domeniul culorilor sau vreți să aflați mai multe, noi vă așteptăm în magazinul nostru de pe strada Ion Mihalache 127. Chiar și pentru o simplă vizită în care să bem o cafea împreună și să vă povestim despre culori. Oferim consultanță în amenajări interioare, iar specialiștii TonCorner vă stau la dispoziție cu sfaturi și idei noi pentru a-ți transforma casa într-un colț plin de viață. Hai să descoperim împreună #viațadinculori.