Ananbô

Creată în 2008 de Anne Boghossian, Ananbô este o editură de familie, care oferă în colecțiile sale de tapet panoramic, inspirate din călătoriile designerului, o abordare artistică autentică și fără compromisuri.

Sălbatice,  dar în același timp nobile, decorurile Ananbô au sedus rapid lumea grafica datorită reprezentării unei naturi complexe și poetice care pare atemporală.

"La începutul procesului creativ, există întotdeauna o călătorie sau ideea unei călătorii, ceea ce îmi imaginez că o să fie."

În căutarea culorilor perfecte care să însoțească cele 12 dintre emblematicele ei imagini panoramice, Anne Boghossian, creatoarea și directorul artistic al Ananbô, a apelat la know-how coloristic al Ressource Peintures.

Ressource și Ananbô au lucrat împreună pentru a crea o colecție de 14 nuanțe noi, jongland între nuanțe tari si discrete, pentru a face sa rezoneze îndrăzneala imaginilor panoramice.

Din această colaborare a luat naștere și un nou decor luxuriant, numit Paradisul Tropicelor, unde vegetația și regnul animal se îmbină armonios. Creată exclusiv de Ananbô pentru Ressource, această imagine panoramica  este disponibilă color sau alb-negru.

Număr de nuanțe

42 de nuanțe

Profesia

Creator de imagini de fundal panoramice

Website

https://www.ananbo.com/