Cea mai bună vopsea lavabilă în amenajarea unei băi mici sau unei băi moderne

publicat de Lia Leriu
Timp de lectură: 6 minute

Cea mai bună vopsea lavabilă în amenajarea unei băi mici sau unei băi moderne

 

Când ne gândim la camerele cele mai importante ale unei case, primul gând ne duce la sufragerie, bucătărie, sau poate la dormitor. Din ce în ce mai mult însă, băile sunt cele care au devenit un sanctuar al confortului și relaxării pentru omul modern, iar amenajarea băii moderne este una dintre cele mai importante părți ale amenajării unei case. Dar baia modernă vine cu propriile ei probleme când vine vorba de amenajare: ce fel de vopsea trebuie folosită pentru a asigura rezistența într-o cameră umedă? Ce fel de culori sunt recomandate pentru a crea baia cu atmosfera perfectă?

 

Tipuri de vopsea pentru amenajări băi moderne

Într-o cameră care este mereu supusă umezelii și acțiunii substanțelor chimice, este foarte importantă folosirea unei vopsele rezistente. La TonCorner  găsiți mai multe tipuri de vopsea care pot asigura creativitatea și culoarea  în această încăpere problematică.

vopsea baie

 

 

Vopsea baie rezistentă la apă

Pentru pereți, Ressource propune mai multe tipuri de vopsea care se pot spăla cu buretele, fără a lăsa urme de umezeală sau pete:  

Foarte mulți își doresc o vopsea pentru baie în loc de faianță. Deși nu este evident, însă nu doar umezeala este un factor de risc pentru pereți, ci și detergenții.  Vopseaua lavabilă de exterior este o soluție pentru cei care doresc înlocuirea faianței în baie și doresc pereții de la sala de baie vopsiți. 

 

Vopsea ceramică baie

Pentru gresie, Ressource  oferă ca soluție vopseaua pentru sol,  care  este o vopsea specială,  lavabilă, poliuretanică. Se poate utiliza ca  vopsea gresie în spații umede, rămânând rezistentă atât la trafic, cât și la umezeală și detergenți. În plus, este disponibilă în toate cele 900 de nuanțe Ressource, aducând toate fanteziile unei băi colorate la îndemâna oricui.

 

Culori potrivite pentru baie – idei amenajare baie mică și baie mare

Baia fiind o încăpere ca oricare alta, putem recomanda diferite culori de vopsea baie, culori care depind atât de mărimea sălii de baie, cât  și de cât de multă lumină intră în aceasta. Cu cât mai mică este baia și cu cât mai puțină lumină naturală intră în aceasta, cu atât trebuie să ne îndreptăm spre tonuri calde și pasteluri. Tonurile calde pastelate vor face camera să pară mai încăpătoare, mai luminoasă și mai prietenoasă.

vopsea baie mica      idee culoare vopsea baie mica

 

În direcția opusă, o baie mai mare cu lumină din belșug, așteaptă tonuri închise și reci, creând o iluzie de prospețime și spațiu.

vopsea baie mare     culoare vopsea baie moderna

 

Iar pentru cei care doresc acest lucru dar nu sunt pregătiți pentru amenajarea unei băi complet colorate, un perete de accent în baie este mereu o opțiune viabilă și binevenită.

idei amenajare bai moderne perete accent     culoare perete accent in sala de baie

 

Pentru cei mai îndrăzneți, vopseaua decorativă cu efect Chaux Ferre sau Lise este și ea lavabilă, și creează un efect de mișcare și naturalețe, aducând un efect de calmitate,  perfect pentru sala de baie, asta fără să vorbim despre faptul că această vopsea decorativă ajută cu reglarea umidității într-o cameră, și luptă contra depunerii de bacterii și ciuperci pe perete.

 

vopsea decorativa baie

Va asteptam oricand la TonCorner, pe Bd. Ion Mihalache 127 pentru a va inspira si a alege culorile pe masura dispozitiei voastre; https://www.toncorner.ro/

Alte articole interesante