Cu mic, cu mare, culoare de Crăciun!

publicat de TonCorner

Toți ne agităm înainte de Crăciun!

 

 

Împodobim, gătim, ne pregătim de musafiri, facem curat în mare viteză și facem un make-up casei noastre, unul de sărbătoare: ca un machiaj de seara, extravagant, pentru ca acum e momentul!

Avem nevoie să ne vedem familia, prietenii, să ne așezăm în jurul mesei, cu poftă de lumina, de căldură și culoare, să invităm în casele noastre râsetele, voia buna, bucuria și îmbrățișările.

Ce poți face pentru a te simți mai bine?

 

Iată 4 sugestii de make-up cu vopsea care te pot ajuta să întâmpini sărbătorile de iarna cu un moral de sărbătoare!

 

1. Surprinde-ți invitații cu un „Bine ați venit!” original

 

Vopsiți ușa de intrare într-o culoare care să întâmpine Crăciunul!

Este deopotrivă un mesaj de „Bine ați Venit!”, cât si un mesaj de „Ca va bien!”, vei dărui o stare de bine care să te facă atât pe tine, cât și pe ceilalți să treacă pragul încărcat cu energie și optimism.

Fie ca ai o ușa de lemn, de plastic sau de metal, nimic nu te poate stăvili pofta de culoare și căldura. Cu o amorsa potrivită și inspirație pe măsura dorinței, vei crea cele mai reușite „invitații” către Moșul, cu siguranța acesta se va opri la ușa ta!

 

 

 

 

2. Cucerește prin spontaneitate și mesaje personale

 

Alege un perete și redecorează cu o vopsea pe care se poate desena, de tipul Blackboard cu mesaje de întâmpinare și desene de sezon. Mesajele scrise de mână socializează, aduc căldură și simplitate, primesc cu brațele deschise, vorbesc mai bine decât 1000 de cuvinte.

 

 

Nici nu e dificil și poate reușești astfel să smulgi copiii din fața ecranelor și să îi faci să participe cu imaginația proprie.

Poți alege un perete, o ușa sau chiar frigiderul - care va rămâne un purtător al mesajelor voastre.

Și nu trebuie sa fie negru, vopseaua poate purta orice culoare!

 

 

 

 

3. Încântă cu strălucire metalizată!

 

 

    Auriu, argintiu sau bronz, aceste nuanțe sunt subtile feluri de afirmare a dorinței noastre de lumină, împlinire, prosperitate și sănătate.

    Poți folosi vopseaua metalizată ca statement pe un perete sau o întreaga piesa de mobilier, daca povestea casei voastre o îmbrățișează.

    Daca dorești doar o poveste de Crăciun, vopsește doar cornișe din polistiren sau baghetele unui armoar moștenit în tușe discrete care să seducă și să reflecte lumina și abundența.

 

 

 

 

4. Împrospătează atmosfera prin culori vibrante!

 

    Doar dacă vopsești câteva plăci de faianță în culori tonice, poți transforma o baie rece într-un spațiu proaspăt și prietenos.

    Scapă de șantier cu ajutorul trafaletului și a inspirației!

  

 

 

 

 

Crăciun Fericit!

 

Alte articole interesante