Fișe tehnice și de securitate

Vopsea decorativădeschide

Vopsea decorativă perețideschide

Vopsea decorativă efect de var

Vopsea decorativa cu efect de var propune un efect decorativ natural, de var simplu, texturat, a cărui frumusețe vine din profunzimea matului îmbogățită de granulația de nisip care dă relief suprafeței. Vopseaua decorativă var  care este și cea mai veche vopsea din lume, este disponibilă într-o paletă coloristică de 77 nuanțe, de la tonuri pastel până la aprinse și închise. Așa cum indică și numele, efectele sunt obținute prin utilizarea unei pensule speciale, cu mișcări regulate și variind unghiurile. Degradeul natural al varului combinat cu această tehnică creează un aspect neregulat care face referință la vechile zidarii.

Află mai multe despre Vopsea decorativă efect de var

Vopsea decorativă Stucco

Poate cel mai spectaculos produs din categoria vopselelor decorative cu efecte murale. Toata magia rezidă în somptuoasa nuanțare mată și lucioasă, accentuată prin aplicarea finală a cerii. Apariția părților lustrate se datorează zdrobirii varului și a pigmenților care se compactează și recreează suprafața într-un nou finisaj. Această vopsea se apropie vizual de vechile gleturi de var lustruit, precum tadelakt-ul marocan.

Colecția de vopsea decorativă Stucco conține 112 culori.

Pentru a vă putea oferi această mare varietate de culori , preconizăm două metode de aplicare: în două straturi pentru tonurile deschise și medii și într-un strat pentru tonurile vii și închise.

Află mai multe despre Vopsea decorativă Stucco

Vopsea decorativă metalizată

Colecția  Vopsea decorativă Metalizată se compune din 12 nuanțe, create de Ressource pentru arhitecți, designeri, decoratori și pasionați de amenajări interioare.

Vopseaua metalizată reproduce aspectul principalelor metale utilizate în domeniul decorării interioare, acestă colecție oferă posibilități nebănuite. Aur, argint, cupru, bronz: a simula din vopsea aceste materii metalice devine simplu. Înnobilarea unei suprafețe, crearea de relief prin strălucire: totul este de acum posibil  prin simpla aplicare a unei vopsele decorative metalizate.

Pe pereți sau mobilă, acestă vopsea crează un aspect contemporan, rafinat, spectaculos! Îndrăzniți!

Află mai multe despre Vopsea decorativă metalizată

Vopsea decorativă beton

Vopseaua decorativă cu aspect beton se potrivește la fel de bine interioarelor contemporane cât și celor clasice, în funcție de culoarea aleasă, având fie aspect de ciment sau beton, fie aspect de humă sau pământ. Colecția de vopsea decorativă beton conține 36 nuanțe .

Aspectul său neted îl diferențiază de gletul tehnic, dar nu este nici similar cu marmorino sau stucco. Particulele de Mika contribuie la consolidarea aspectului mineral. Aplicarea este simplă și rămâne similară gestului de gletuire clasică. Prin definiție, acest tip de produs, gros, necesită o amorsă rugoasă în prealabil.

Află mai multe despre Vopsea decorativă beton

Vopsea decorativă structurată

Vopseaua decorativă structurată propune un efect grafic simplu, ideal în interioarele moderne. Colecția conține 14 nuanțe de culori.

Află mai multe despre Vopsea decorativă structurată

Vopsea decorativă efect tapet

Vopseaua decorativă cu efect de tapet propune un efect grafic sofisticat care se integrează perfect în interioare moderne. Colecția conține 16 nuanțe de culori.

Află mai multe despre Vopsea decorativă efect tapet

Vopsea decorativă marmorino

Gletul roman sau vopseaua decorativă marmorino este urmașul splendidului și foarte cunoscutului Marmorino. Aspectul său neted, catifelat și ușor lustrat se potrivește cu multe tipuri de interioare. Colecția conține 64 de nuanțe Se aplică foarte ușor, cu gletiera de inox în gesturi rotunde. Inovația majoră a acestui glet este simplicitatea în aplicare. Se finisează cu o ceară care accentuează aspectul său înghețat, fără luciu excesiv.

Află mai multe despre Vopsea decorativă marmorino

Vopsea decorativa mobiladeschide

Vopsea decorativa mobila

Vélatures Murs et Meubles este o colecție de vopseluri cu efecte lejere, delicat metalizate, toate aplicabile pe pereți si pe mobilă.

Gratie delicateții lor, aceste Patine pot fi utilizate pe toți cei patru pereți ai unei camere. Ele se relevă odată cu evoluția luminii si oferă un aspect final delicat si nuanțat.

Aplicate pe mobila sau pe suprafețe de lemn readuse la nou, aceste patine restituie efectele timpului. Aplicarea unei ceri vine sa înfrumusețeze aspectul final al patinei.

Colecția conține 36 de nuanțe.

Află mai multe despre Vopsea decorativa mobila

Alte fișe tehnice

Vopsea interiordeschide

Vopsea perețideschide

Vopsea mată Essentieldeschide

Vopsea mată Poudredeschide

Vopsea mată Laquedeschide

Vopsea satinată Essentieldeschide

Vopsea satinata Veloutedeschide

Vopsea lucioasădeschide

Nu există fișe tehnice pentru această categorie.

Vopsea lemndeschide

Vopsea mată Laquedeschide

Vopsea satinata Veloutedeschide

Vopsea lucioasă deschide

Nu există fișe tehnice pentru această categorie.

Vopsea metaldeschide

Vopsea mată Laquedeschide

Vopsea satinata Veloutedeschide

Vopsea lucioasădeschide

Nu există fișe tehnice pentru această categorie.

Vopsea soldeschide

Vopsea sol

Specialistii de la Ressource continua sa dezvolte gama de vopseluri si sa propuna efecte decorative inovatoare. Vopseaua de Sol este cel mai recent produs al Casei Ressource.

Află mai multe despre Vopsea sol

Vopsea universaladeschide

Vopsea mată Laquedeschide

Vopsea satinata Veloutedeschide

Vopsea lucioasă deschide

Nu există fișe tehnice pentru această categorie.

Vopsea exteriordeschide

Vopsea fatadadeschide

Vopsea fatada

Fiecare arhitectura este unica. Aceasta unicitate este sustinuta si pusa in valoare de nuante si culori coerente si inteligente.

Află mai multe despre Vopsea fatada

Vopsea exterioara lemn si metaldeschide

Vopsea exterioara lemn si metal

Va doriti continuitate intre interior si exterior, prin repetarea anumitor nuante, sau v-ar placea sa vopsiti oboanele dumneavoastra intr-o culoare  din gradina pentru a integra casa in peisaj, toate acestea si mai multe sunt posibile gratie nuantelor Ressource. Aproapte toate culorile colectiilor Ressorce sunt disponibile si la exterior.

Află mai multe despre Vopsea exterioara lemn si metal

Tapetdeschide

Tapet

Tapetul reușește întotdeauna să retapiseze aparențele oricărui spațiu, chiar și modest.

Adaugă o tușa de personalitate, alegând din varietatea decorurilor inspirate din natură, din abundența și firescul culorilor care sunt coordonabile cu nuanțele de vopsea.

Află mai multe despre Tapet

Paletar de culorideschide

Nu există fișe tehnice pentru această categorie.