Idei amenajare living cu vopsea decorativă cu efect metalizat

publicat de Lia Leriu
Timp de lectură: 6 minute

Idei amenajare living cu vopsea decorativă cu efect metalizat

 

Există o infinitate de moduri de decorare a pereților în living, de la vopsea lavabilă la vopsea decorativă și tapet, de la culori neutre la nuanțe pop vibrante, de la finisaje netede la texturi decorative cu efect de materie. Noi însă vrem să ne concentrăm astăzi pe o opțiune care nu este aleasă de către mulți clienți, dar care poate da cel mai minunat efect decorativ pentru locuința dumneavoastră: vopseaua decorativă metalizată.
 

mostre vopsea decorativa metalizata

 

Aurul, argintul, cuprul sau alte metale prețioase sunt materii care poartă semnificații vechi și puternice. Aurul este un simbol al bogăției, eternității, puterii și împlinirii. Asociat cu luna și energia feminină, argintul e un simbol al purității și clarității. Vopseaua decorativă metalizată poate reproduce luciul si culoarea mai multor metale prețioase, de la aur, la argint, la cupru si titan.

 

Cum putem folosi vopseaua decorativă cu efect metalizat pentru un living de senzație

 

Peretele de accent cu vopsea metalizată

Aceasta vopsea decorativă de interior merge perfect pe un perete de accent într-un living modern. Vopseaua decorativă metalizată este discretă, luciul este sidefat și pus în valoare în prezența luminii, nu are un aspect în exces. Luciul metalic este o soluție pentru cei în căutarea unui stil modern plin de savoare, un stil modern călduros și plin de bogăție.

perete accent living cu vopsea metalizata

Și atunci când dorim un stil romantic sau shabby chic, tot vopseaua decorativă metalizată vine in întâmpinare. Aplicată la pensulă, la rolă sau chiar cu gletiera, luciul sau este fermecător și seducător.

 

perete dormitor cu vopsea decorativa metalizata aramie    idee dormitor cu vopsea decorativa metalizata

 

Nișe sau panouri decorate cu vopsea metalizată

 

Stabilitate, siguranță, permanență, acestea sunt emoțiile pe care le trăim în preajma luciului metalic. Nu este necesar să vopsim toți pereții pentru a aduce în cameră savoarea și bogăția aurului sau argintului. O nișă aurie sau un tablou sunt suficiente pentru a transforma o cameră banală într-un spațiu seducător si primitor.

 

nisa in perete vopsita cu vopsea metalizata aurie    panou auriu pe perete

perete cu vopsea decorativa metalizata aurie.   tablou auriu cu vopsea decorativa metalizata

 

Vopsea metalizată pe baghete și decorațiuni

 

baghete living vopsite cu decorativa metalizata aurie    baghete vopsite cu decorativa metalizata aurie

Aplicarea vopselei metalizate pe baghete si cornișe poate părea clasic, dar contrastul dintre formă și culoare surprinde și convinge în stilul eclectic.

 

Mobilier decorat cu vopsea metalizată

Aceste vopsele decorative de interior nu se adresează numai pereților, dar și mobilierului. Dacă vopsirea unui perete întreg sună exagerat pentru dumneavoastră dar tot doriți acest detaliu sau accent în locuința dumneavoastră, atunci vopsirea mobilierului este o soluție perfectă. De la uși, la mese, la scaune, chiar și la rame, vopseaua decorativă metalizată este un mod minunat de a atrage atenția la anumite puncte de interes din locuință și perfectă pentru a da o viață nouă unor piese de mobilier de care v-ați săturat.

 

rama oglinda aurie si mobilier vopsit cu decorativa metalizata aurie.  dulap lemn vopsit cu decorativa metalizata argintie

 

Dacă vopseaua metalizată sună ca o soluție perfectă pentru încăperea dumneavoastră, vă invităm la TonCorner pentru a discuta cu specialiștii noștri de culoare.

Alte articole interesante