Tapet

Tapet

De câțiva ani, Ressource produce propriul său tapet. Prin acesta noua preocupare, complementara vopselei, creatorul oferă soluții coordonate, deosebite față de oferta uzuală, producția urmărind constant abordarea eco-responsabilă.

Din dorința de a oferi „ambianțe”, decoruri complete, Ressource depășește granițele istorice ale producătorului de vopsea de înaltă calitate. Inspirat de rădăcinile sale provensale, tapetul Ressource pune in scena o natura universală, generoasă și colorată.

 

O nouă activitate

Ressource nu doar că își creează propriile colecții de vopseluri, însă funcționează asemenea unei edituri care unește în jurul pasiunii sale pentru culoare multe talente creative din toate categoriile de vârstă și orizonturi, deschiși experimentării unei noi forme de co-creații.

Ressource produce si editează colecții de vopsea și de tapet, angajându-se astfel in favoarea unei creații originale în întregime "Made in France"

 

Avant garde și servicii sur-mesure

Prin alegerea digitalului ca și metodă de imprimare, Ressource și Forestine au reușit să se depărteze de constrângerile tapetului tradițional care în general necesită repetarea modelelor, în favoarea originalității si creării unui decor care se adaptează oricărui tip de interior.

Din dorința de a răspunde și celor mai specifice dorințe, toata oferta Ressource este si „sur-mesure”, dimensiunile tapetului adaptând-se particularităților de înălțime specifice.

Fie că doriți să reamenajați sau sunteți doar în căutarea a ceva nou și plin de fantezie, alegând aceste imagini contemporane de un nou gen, arta va intra in cotidianul dumneavoastră.

 

O noua abordare a tapetului

Ressource propune o abordare originală a tapetului prin coordonarea acestuia cu gamele sale de culori de vopsea, la care a adăugat 28 de nuanțe noi, special cu această ocazie.

 

Colecția Faune & Flore

Cu Faune & Flore, Casa Ressource continuă elogiul adus naturii oferind o colecție dublă de 11 motive inedite, disponibile în 100 de variante !

 

Colecția Forestine

Descoperiți prima colecție de tapet Ressource, denumită Forestine, ce a fost creată de Annabelle Vermont. Lansată în luna Mai 2016, colecția Forestine cuprinde 10 modele declinate în 45 de variante !