Tapetul - 5 motive să folosești tapetul în amenajarea unei locuințe

publicat de Lia Leriu
Timp de lectură: 14 minute

 

Tapetul - 5 motive să folosești tapetul în amenajarea unei locuințe

 

O alegere captivantă pentru casa dumneavoastră, tapetul este un element de decor ce a ieșit din asocierea cu ¨locuința bunicii¨. În zilele noastre, este un instrument de nelipsit în renovarea unui spațiu. Tapetul vă ajută să adăugați textură, culoare și profunzime unei camere, fără să fie nevoie de prea mult efort și stres. Spre deosebire de vopseaua lavabilă, doar tapetul încorporează aceste trei elemente care aduc un plus de valoare esteticii unei spațiu de locuit.

Odată ce țineți în mână un catalog cu modele de tapet, nu aveți cum să nu remarcați calitatea culorilor, inovația materialelor și a texturilor, dar și modelele diverse și actuale care se potrivesc incontestabil în casele noastre, fie pe pereți sau chiar și pe tavan.

Dacă v-am stârnit curiozitatea despre acest produs pe care îl găsiți și în magazinul nostru TonCorner, vă invităm să ne fiți alături în această mic ghid despre tapet și să descoperiți cinci cele mai importante avantaje pentru care vă recomandăm tapetul în amenajarea locuinței dumneavoastre.

 

1.Tapetul modernizează spațiul de locuit

Cu o varietate imensă de culori, texturi și modele, este aproape imposibil să nu găsiți un model de tapet care să nu fie adaptabil design-ului locuinței dumneavoastre. Mai mult decât atât, tapetul este un mijloc ușor de a mări vizual o încăpere și de a-i oferi o perspectivă modernă care este mult mai greu de obținut doar cu vopsea lavabilă pentru pereți. Aplicat inclusiv pe tavan sau în băi, tapetul oferă un design distinct doar prin simpla lui prezență.

 

tapet floral    Tapet Libelule

 

De reținut este faptul că orice model de tapet este recomandat să fie însoțit de vopsea lavabilă din aceeași schemă cromatică care se aplică pe pereții nedecorați cu tapet. În felul acesta, se creează o poveste cromatică în jurul tapetului, iar spațiul de locuit lasă impresia de unitate și continuitate.

 

2. Tapetul este un material rezistent în timp și ușor de întreținut

Aplicat în mod corect, tapetul poate să reziste pe pereți chiar și zece ani, ceea ce îl face și eficient din punct de vedere al costului. În plus, există modele de tapet care se pot spăla, iar problema petelor sau a murdăriei nu mai este o îngrijorare. În magazinul Ton Corner găsiți modele de tapet care se pretează inclusiv în spații mai sensibile precum băile sau în spații cu trafic mai mare precum holurile caselor. Mai nou, tapetul poate fi adaptat în orice încăpere, jucând atât un rol estetic, cât și practic.

 

tapet camera copii

Camera copiilor este, de asemenea, un spațiu unde tapetul este benefic. În plus, modelele de tapet pentru copii sunt un adevărat univers creativ pentru cei mici.

 

3. Tapetul este ușor de aplicat.

Ceea ce face tapetul atât de versatil este inclusiv ușurința cu care se aplică. Cu puțină îndemânare, oricine poate lipi tapetul pe perete. Rapid și ușor. Mai mult decât atât, nu implică reparații majore în casă, murdărie sau prea mult stres. Rezultatele sunt spectaculoase cu puțină răbdare și îndrumare.

 

aplicare tapet aplicare tapet perete

 

 

4. Tapetul ascunde imperfecțiunile pereților

Tapetul este un mijloc eficient de a ascunde imperfecțiunile pereților sau de a muta centrul de interes al camerei pe peretele unde doriți dumneavoastră. Prezența tapetului pe un anumit perete este, în mod inevitabil, locul unde atenția vă este îndreptată când intrați într-un spațiu nou.

 

fotoliu camera tapet Libeluletapet pasari negre

 

Lucrul acesta vă ajută să ascundeți imperfecțiuni precum un perete care nu este perfect drept sau care este crăpat și neuniform, o grindă care strică aspectul estetic al încăperii și să redirecționați centrul creativ spre zona dorită.

 

 

5. Tapetul îmbină culoarea, textura și design-ul contemporan într-un singur produs

În timp ce stilurile vechi de tapet din anii 70 și 80 este posibil să nu fi venit într-o gamă largă de modele și culori, acum orice preferință stilistică poate fi satisfăcută, cu modele care să atragă toate categoriile de vârstă și toate tipurile de spații. Tapetul poate aduce căldură și profunzime într-o cameră, ceea ce nu poate fi obținut doar prin vopsea.

 

Tapet Lya

 

Tapetul vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a vă etala cu adevărat personalitatea și stilul cu gama de modele, imprimeuri și culori disponibile. De exemplu, imaginile de fundal care au detalii metalice și care sunt combinate cu un iluminat adecvat, aduc un sentiment de curiozitate, explorare, intrigă, creând un spațiu extrem de dinamic. Mai mult decât atât, modelele de tapet sunt disponibile în diferite dimensiuni, de la mic la mediu, până la mare pentru a se potrivi oricărui spațiu, indiferent de mărime sau formă.

 

dormitor tapet

 

dormitor tapet pasari

 

Tapet jungla

 

tapet arcada

 

Vă invităm cu drag în magazinul Ton Corner unde puteți să admirați modelele de tapet Ressource. De asemenea, vă stăm la dispoziție cu sfaturi și idei cromatice pentru amenajarea spațiului dumneavoastră. Vă încurajăm să folosiți cu încredere tapetul în amenajări. Tapetul este un element de decor versatil, ușor de întreținut, care poate crea un spațiu cromatic captivant și echilibrat în același timp.

Alte articole interesante