TonCorner, boutique-ul nostru de culori online

publicat de Lia Leriu

«Dacă poți face mai bine,  fă-o mai bine!» Așa a demarat inițiativa noastră de a construi noul site, www.toncorner.ro, o casă primitoare pentru cele peste 1,000 de culori pe care le avem. Ne-am dorit o platformă ușor de folosit, de unde culoarea să ajungă rapid la voi acasă. În funcție de tipul de vopsea de care aveți nevoie, o puteți găsi la noi pe site, pentru că vrem să fim cât mai aproape de voi, accesibili și să aducem culorile în viața voastră. 


Pe noul site veți găsi o structură nouă, cu magazin online și platformă de e-comerce integrată, pentru o experiență de shopping cât mai facilă. Și pentru că siguranța contează. 

 

Shop by color!

De la Serge Bensimon, la Anabel Vermont,  culorile creatorilor noștri sunt disponibile pe site-ul nostru. Selectarea culorilor preferate se poate face foarte ușor pe site, în funcție de suprafața pe care va fi folosită. 
Culorile noastre sunt grupate cromatic, pe familii de culori: Roșu, Albastru, Verde, Galben, Neutre calde și Neutre Reci. În cadrul fiecarei nuanțe, puteți alege destinația, respectiv interior, exterior, pereți, lemn, metal, tavan sau sol. În plus, în funcție de preferințele voastre legate de gradul de luciu, puteți alege un finisaj mat, satinat sau lucios. Culorile pot fi testate prin comandarea unui eșantion de culori. 

 

Products 2 go!

Puteți alege mai întâi produsele de care aveți nevoie și apoi selecta nuanța dorită. Din categoria Produse aflată în meniu, puteți alege Vopsea de Interior, vopsea de Exterior, Efecte Decorative sau Tapet. Puteți alege și comanda ulterior culoarea pe care o doriți pentru toate tipurile de vopsea netedă de interior și exterior, iar pentru efectele decorative și tapet, puteți vedea culorile disponibile și să cereți o ofertă în funcție de suprafața dorită. 

 

Consultanța cromatică!

Avem o experiență de aproape 20 de ani în domeniul consultanței în culoare și design interior. Am învățat tehnica vibrantă de la Maison Ressource și am privit fiecare proiect ca pe o provocare personală. Ne place să spunem că nu avem două idei asemănătoare. Și când ai la dispoziție peste 1,000 de culori, acest lucru chiar e posibil.  În secțiunea de consultanță vă prezentăm serviciile noastre de consiliere cromatică, la magazin sau la domiciliu, materialele și cunoștințele pe care le punem la dispoziția voastră, pentru ca alegerea să fie cea mai potrivită pentru fiecare. Ca sursă de inspirație puteți accesa secțiunea de Amenajări Reușite sau vă puteți înscrie la unul dintre atelierele noastre de cromatică sau decorararea lemnului.

 

Blog și comunitate

Aici vom publica lunar idei despre culori, amenajări, design interior și noutăți, pentru comunitatea noastră #ÎnCulori. 

Bine ați venit în boutique-ull nostru de culori online! Sperăm să vă simțiți bine și să vă bucurați de toate nuanțele de la Ressource, reci și calde, vii sau pale, de colecții designerilor și de materialele puse la dispoziție. Suntem aproape de voi și ne bucurăm că în fiecare zi comunitatea noastră crește din ce în ce mai mult și oamenii dragi nouă ajungă să trăiască #ViațaÎnCulori.  

 

Liana Leriu, Managing Partner TonCorner

Alte articole interesante