#ViațaÎnCulori cu Anca Precup: „N-are ziua suficiente ore, cât sport și ce diversitate de sporturi fac.”

publicat de Lia Leriu

Astăzi depășim limitele vizuale și mai degrabă simțim decât vedem #ViațaÎnCulori. Anca Precup îți inspiră culoare, dragoste de viață și energie pură și te inspiră să fii mai bun. Este foarte implicată social și face voluntariat în țară și în străinătate, își schimbă domeniul de activitate la fiecare 5 ani, dar o constantă în viața ei rămâne sportul. Sporturile, mai exact, pe care le asociază, energic, cu toate culorile care există.

„N-are ziua suficiente ore, cât sport și ce diversitate de sporturi fac: kiteboard de 10 ani, wakeboard de 8 ani, snowboard de 14 ani, înot, tenis, parașută, ski, pole dance, yoga dansuri și, de 20 de ani, alergatul”, ne-a spus Anca. Pentru ea, lumea întreagă este o aventură și o experiență pe care o dispune în culori. Așa a asociat kiteboard-ului culoarea albastru, wakeboard-ului culoarea roz, snowboard-ului albul pur, iar alergatului culorile curcubeului, fiindcă este activitatea prin care reușește să se deconecteze, care o ajută să redevină ea însăși, să iubească viața.

 

 

Pe Anca n-am prea văzut-o serioasă sau sobră. Întotdeauna poartă cu ea o vitalitate aparte, exprimată prin cercei și haine colorate și, mai ales, zâmbet. Am zâmbit și noi în timp ce îi aflam povestea #ÎnCulori și sperăm că o veți face și voi. Mulțumim, Anca, și succes! #ViațaÎnCulori

Alte articole interesante