#ViațaÎnCulori cu Annabelle Vermont: „Culoarea este cadoul pe care îl facem privirii.”

publicat de Lia Leriu

Cum ar fi să poți crea o culoare? Așa cum face, de exemplu, La Maison Ressource, brand de vopsea și tapet din Franța. Sunt materialele pe care noi le distribuim în România de peste 3 ani și le puteți găsi în magazinul din Bulevardul Ion Mihalache 127. Pentru că marți am sărbătorit Ziua Națională a Franței, ne-am gândit să continuăm în acest ritm și vă facem cunoștință cu Annabelle Vermont, designer și creator de culoare, parte din echipa Ressource.

 

 

Ce o face atât de specială este nu numai că folosește culorile în munca ei, dar și creează noi culori. Ea este creatoarea colecției de tapet Forestine, cu elemente inspirate din natură, unde fiecare element grafic este pictat manual, ca într-o poveste autentică și foarte viu colorată, așa cum spune ea: „Culoarea este peste tot! În orașe, în casele, lucrurile și pe hainele noastre. O observăm fără să o vedem și o remarcăm prin emoția pe care ne-o transmite.”

 

 

Annabelle spune că își ia ca sursă de inspirație... tot! De la culoarea unei flori, a unei țesături, un decor, elemente din natură, acestea i se întipăresc în minte și reapar mai târziu, atunci când creează. „Totul este posibil în culori! Atâtea nuanțe și asocieri pot fi inventate!”. Referitor la proiectele sale de design interior, Annabelle este crede că „vopseaua are puterea magică de a da personalitate și suflet unui loc. Culoarea este cadoul pe care îl facem privirii”.

 

 

Și noi suntem de acord cu ea și îi mulțumim, pentru inspirație, pentru lucrările frumoase și pentru că vede #ViațaÎnCulori atât de viu, de natural și de frumos. 

Alte articole interesante