#ViațaÎnCulori cu Armina Popeanu: „Alege să porți culori tari, te vei înveseli instant!”

publicat de Lia Leriu

Astăzi vedem #ViațaÎnCulori prin ochii Arminei, arhitect, designer și o adevărată artistă a culorilor. Ea însăși este o explozie de culoare și zâmbet. Deși este specializată în design interior, are un proiect mult mai drag sufletului. Proiectul se numește Lyria by Armina Popeanu, unde ea face genți și pantofi de piele pictați manual pentru femei. „În 2014 mi-am vândut motorul, am cumpărat 35 de genți de la o fabrică, le-am pictat, am făcut un site și restul e istorie.”

 

 

Cu aceste „povești pictate”, așa cum le numește ea, Armina Popeanu a participat la târguri la Milano și Las Vegas și a vândut peste 5,000 de piese. Spune că nu are o culoare preferată, dar că în fiecare perioadă a vieții a avut alegeri cromatice diferite, iar în urmă cu câțiva ani a rămas la albastru marin, un fel de turcoaz închis, pe care îl poartă mereu cu drag. O revelație cromatică a fost combinația de turcoaz, cyclamen și galben, „nuanțele merg perfect împreună, trebuie ponderată proporția între ele”. Se inspiră în funcție de starea de spirit și de la designerii români, pe care îi poartă îndeosebi.

 

 

Pe final, ne-a dat și un scurt sfat vestimentar, dar care se aplică și în arhitectura de interior: „dacă te trezești dimineață și te simți ușor anxios, alege să porți culori tari. Te vei înveseli instant”. Mulțumim, Armina, că ai acceptat să împărtășești cu noi „poveștile tale pictate”, sfaturi și alegeri cromatice. #ÎnCulori

 

 

Alte articole interesante