#ViațaÎnCulori cu Cristian Oxi Constantin: „Unele dintre tatuaje ascund povești legate de oameni sau momente importante din viața mea.”

publicat de Lia Leriu

Trăim vremuri unice, în care avem nevoie de povești și de culori. Iar noi le căutăm peste tot în jur, și le-am găsit astăzi, datorită lui Oxi, în tatuaje. #ViațaÎnCulori a început pentru el când a văzut, acum ceva ani, într-o vacanță cu părinții săi, un bărbat care avea o pânză de păianjen tatuată pe cot. A fost fascinat de estetica acelui tatuaj și din acel moment a știut că-și va face și el. Așa că la 17 ani avea primul tatuaj - un model tribal pe gamba piciorului stâng. Iar de atunci, pasiunea lui Oxi pentru acestea a crescut, la fel și numărul lor. Astăzi are 54 de tatuaje, în multe culori: nuanțe de roșu și gri, galben, verde, albastru, mov, portocaliu. Și da, cele colorate sunt preferatele lui. 

 


Unele dintre ele ascund povești legate de oameni sau momente importante din viața sa. Iar altele au rol pur decorativ, însă a încercat mereu să găsească ceva cât mai nișat, inspirându-se din pozele, desenele și culorile pe care le-a văzut. Și apropo de culori, are în plan să adauge și mai multe pe piele sa, așa cum a făcut-o și până acum: uniform, compact și cât se poate de simetric.

 


Mulțumim, Oxi, că ne-ai povestit cum trăiești #ViațaÎnCulori.

Alte articole interesante