#ViațaÎnCulori cu Cristina Micu: „Evoluez de la o zi la alta și aspir la un succes crescendo.”

publicat de Lia Leriu

 

Astăzi vedem #ViațaÎnCulori prin ochii Cristinei, arhitect și designer de interior. Pasiunea sa, pentru că asta a fost inițial, s-a transformat într-o meserie pe care Cristina Micu o iubește foarte mult și o face cu multă dedicare și bucurie. „Prima mea amenajare a fost din pasiune, în clasa a 8-a. Apoi am crescut și am început să iau asta în serios. M-am pregătit 2 ani pentru admiterea la facultatea de arhitectură. Acum sunt foarte bucuroasă că mi s-a oferit darul de a lucra ceea ce îmi place și ce mi-am dorit”, ne-a spus ea.

 

 

Este adepta spațiilor aerisite, îi plac nuanțele neutre de bază, albul, griul și câteva accente de culoare. Majoritatea proiectelor ei sunt compacte cromatic, dar uneori folosește și culori puternice, însă este mereu extrem de atentă să existe un echilibru în lucrările sale. „Fiecare proiect este o provocare. Iar cele mai mari provocări sunt casele neconstruite încă, pentru că nu poți să simți spațiul la interior. La polul opus, cel mai mare succes îl consider după un proiect încheiat. Evoluez de la o zi la alta și aspir la un succes crescendo.”

 

 

Când vine vorba de inspirație, Cristina spune că muză îi este aproape orice și, când vine vorba de culori, inspirația cromatică infinită o găsește în natură.

 

 

Îți mulțumim mult, Cristina, pentru că ai împărtășit cu noi #ViațaÎnCulori și îți urăm la cât mai multe succese!

Alte articole interesante