#ViațaÎnCulori cu Ioana Puiu, artist digital: „Sunt ca un curcubeu printre tonurile de gri.”

publicat de Lia Leriu

Ioana Puiu e artist digital și ne-a fermecat cu profilul ei de instagram , plin de viață și culoare. Am fost curioși cum reușește să vină mereu cu ceva fresh, iar ea a acceptat cu deschidere invitația noastră. Povestea succesului său a început în timpul masterului de producție audio-video, când a descoperit magia soft-urilor de editare.

 

 

În scurt timp a realizat câte lucruri minunate poți face cu ajutorul lor, dacă adaugi muncă, imaginație, ambiție și pasiune. „Ușor-ușor am început să călătoresc și am realizat că nu pot să depind în permanență de PC, așa că am căutat să-l înlocuiesc cu aplicațiile de pe telefon”. Acum are foarte multe proiecte și a ajuns să editeze în proporție de 90 la sută de pe telefon. Culoarea joacă un rol foarte important în munca ei și o ajută să transmită emoție, purtându-ne într-o lume ca de basm: „Asociez culori nu doar cu stările de spirit, ci și cu toate cele patru anotimpuri, dar și cu fiecare lună din an. Spre exemplu, în februarie, am optat pentru nuanțe de roz, fiind o perioadă plină cu inimioare”. Ne-a mărturisit că această culoare este, oricum, printre preferatele ei, alături de nuanțe jucăușe de albastru, verde, mov sau portocaliu.

 

 

Ne-a „vândut” și un secret care o ajută să-și păstreze buna dispoziție, indiferent de situație: „Atunci când plouă sau vremea este închisă, întotdeauna mă îmbrac colorat. Sunt ca un curcubeu printre tonurile de gri”. Ioana, îți mulțumim că ne-ai povestit cum trăiești tu #ViațaÎnCulori și abia așteptăm să ne vedem la cursul tău online în care ne vei aduce mai aproape de nuanțele preferate și în mediul digital.

Alte articole interesante