#ViațaÎnCulori cu Laura Breabăn: „Un mix apetisant de culori înseamnă autenticitate!”

publicat de Lia Leriu

 

Laura Breabăn este avocat by day și designer de interior în tot restul timpului și crede că cele două domenii reprezintă o provocare frumoasă: „Deși profesia de avocat mă fascinează intelectual, inima îmi cerea să îmi explorez creativitatea, așa că mi-am dus pasiunea la nivel profesional”.

 

 

Apropo de creativitate, Laura ne-a spus că se inspiră oriunde și din orice, de la textura unui material, la chipurile oamenilor, dialoguri, locuri. De aceea și face atât de multe lucruri. Practică yoga, merge la workshop-uri, dansează, pictează și are o pasiune aparte pentru cultura spaniolă. De aici și numele pe care îl folosește în design, Duende de Luna, care înseamnă „acea putere misterioasă care inspiră, aduce entuziasm, bucurie”. În design și amenajări, Laura preferă tonurile natur ca bază, dar adaugă mereu 2 accente de culori complementare, fiindcă un „mix apetisant de culori înseamnă autenticitate și oferă personalitate spațiului”.

 

 

Este foarte fascinată de culoarea smarald și multele tonuri de verde: „Smarald să fie lumea, cu accente din verdele plantelor și inserții translucide cu reflexii violet precum baloanele de săpun!”.

 

 

Îi mulțumim Laurei pentru urarea atât de vizuală și atât de frumoasă și pentru că vede cu atâta însuflețire #ViațaÎnCulori.

Alte articole interesante