#ViațaÎnCulori cu Mariana Vlad: „De fiecare dată ne gândim la culori când gătim.”

publicat de TonCorner

Mary este fata din toate reclamele cu mâncare. Pentru că zâmbește mereu, ca și cum legumele tăiate într-un mod simplu, dar simpatic, sosurile, burgerii sau cookie-urile îi spun ceva. De fapt, noi credem că îi și spun, fiindcă altfel cum să ne explicăm platourile absolut delicioase pe care le pregătește?

 

 

A început să gătească de toate prin facultate: gogoși, clătite, clafoutis, biscuiți, plăcinte și după câțiva ani de corporație, s-a gândit să înceapă o afacere pe cont propriu. „Prietenii mei erau cei mai fericiți. Ce am observat în acelea vremuri a fost că mâncarea aduce oamenii împreună, îi face să comunice mai ușor, îi relaxează și îi face mai fericiți”, ne-a spus ea. Și-a urmat instinctul și sfaturile prietenilor, așa că acum Mary livrează fericire prin Happy Friday Catering, o firmă cochetă care aduce brunch-uri pentru angajații din diferite companii. Mary iubește toaaaate culorile, dar are o slăbiciune aparte pentru verde și toate variantele lui. Ea crede foarte mult în culori, mai ales într-o farfurie. „De fiecare dată ne gândim la culori când gătim, când pregătim o masă. Și aici nu mă refer doar la mesele tematice.

 

 

Noi suntem atrași de modul cum arată mâncarea, astfel că de pe mesele noastre, nu vor lipsi legumele și culorile lor, florile, când este permis și garantat deserturile”. Nouă ni s-a făcut poftă de culori și îi mulțumim lui Mary că ne-a permis să intrăm în lumea ei fericită, plină de gust și mai ales, #ÎnCulori.

Alte articole interesante