#ViațaÎnCulori cu Marius Sabău: „Îmi place verdele-pădure - cel de dimineață, când e rouă, iar lumina e perfectă!”

publicat de TonCorner

Pe Marius de pe Icarexposure  îl știm de câțiva ani buni. Este fotograf și designer și de fiecare dată când îl vedem, poartă cu el un aparat foto, prin al cărui obiectiv lumea obișnuită se transformă #ÎnCulori vii, puternice. De aceea, ne bucurăm că astăzi vedem #ViațaÎnCulori prin intermediul lentilelor sale.

 

 

Pentru el, totul a început în 2003, când a participat la un curs de fotografie pe film. Nu s-a prins mult de el, dar și-a propus să încerce și bine a făcut. A reparat niște aparate vechi, cu care a fotografiat tot ce îl inspira. Îi plăcea pe atunci să iasă dimineața, să facă poze și și-a păstrat obiceiul. „Sunt un om al dimineților liniștite, atunci lucrez cel mai bine, fie că e design, fie că e fotografie”, ne-a spus Marius.

 

 

Când l-am întrebat care e culoarea lui preferată, ne-a spus că îi place mult verdele, verde pădure mai exact, „dimineața, când e rouă, iar lumina e perfectă”, dar toate culorile sunt frumoase, atâta timp cât găsește un echilibru în ele în arta sa.

 

 

Marius crede că fotografiile ar trebui să transmită emoție și să te pună pe gânduri, să își păstreze misterul și să lase loc de interpretări. Și noi suntem de acord.

Alte articole interesante