#ViațaÎnCulori cu Radu Dumitrescu: „Da, poți recunoaște o mâncare bună după culoare.”
Astăzi, #ViațaÎnCulori o descoperim într-o activitate cu ritm zilnic pe care Radu Dumitrescu, mai degrabă artist decât chef, o desfășoară nu ca pe un job, ci ca pe o stare de spirit la resaturantul său, Voilà.
![]() |
A început să lucreze în urmă cu 9 ani, în Spania într-o bucătărie despre care spune că „are mai puțină importanță dacă o alegi tu sau te alege ea pe tine” și crede într-un echilibru al simțurilor. „Da, poți recunoaște o mâncare bună după culoare. Dar, uneori, culorile te pot induce în eroare, așa că mirosul și aspectul ar trebui să fie din același film, trebuie să păstrezi un echilibru și poți face asta doar învățând și experimentând. La final, întregul aspect al farfuriei este important, dar gustul contează.”
![]() |
![]() |
Îți mulțumim, Radu, că ne-ai spus atât de frumos povestea ta #ÎnCulori, ne-ai cam făcut poftă de mâncăruri gustoase și pline de culoare.
Alte articole interesante
Idei amenajare dormitor. Cele mai bune vopsele lavabile pentru dormitor
Dormitorul este primul spațiu privat pe care îl avem. Este locul în care trebuie să ne simțim relaxați și reprezentați, este primul...Idei amenajări case exterior. Tipuri de vopsea case exterior
De multe ori, ne este greu sa facem alegeri când vine vorba de fațadă casei. In comparație cu interiorul, unde putem lăsa frâu liber...Idei amenajare hol intrare. Cum alegi culoarea la vopseaua pentru holuri
Holul de intrare este aperitivul întregii case, de multe ori neglijat. Și nu fără noimă, holul poate fi foarte greu de decorat, un loc...