#ViațaÎnCulori cu Radu Dumitrescu: „Da, poți recunoaște o mâncare bună după culoare.”

publicat de Lia Leriu

Astăzi, #ViațaÎnCulori o descoperim într-o activitate cu ritm zilnic pe care Radu Dumitrescu, mai degrabă artist decât chef, o desfășoară nu ca pe un job, ci ca pe o stare de spirit la resaturantul său, Voilà.

 

 

A început să lucreze în urmă cu 9 ani, în Spania într-o bucătărie despre care spune că „are mai puțină importanță dacă o alegi tu sau te alege ea pe tine” și crede într-un echilibru al simțurilor. „Da, poți recunoaște o mâncare bună după culoare. Dar, uneori, culorile te pot induce în eroare, așa că mirosul și aspectul ar trebui să fie din același film, trebuie să păstrezi un echilibru și poți face asta doar învățând și experimentând. La final, întregul aspect al farfuriei este important, dar gustul contează.”

 

 

Îți mulțumim, Radu, că ne-ai spus atât de frumos povestea ta #ÎnCulori, ne-ai cam făcut poftă de mâncăruri gustoase și pline de culoare.

Alte articole interesante