#ViațaÎnCulori cu Radu Dumitrescu: „Da, poți recunoaște o mâncare bună după culoare.”
Astăzi, #ViațaÎnCulori o descoperim într-o activitate cu ritm zilnic pe care Radu Dumitrescu, mai degrabă artist decât chef, o desfășoară nu ca pe un job, ci ca pe o stare de spirit la resaturantul său, Voilà.
![]() |
A început să lucreze în urmă cu 9 ani, în Spania într-o bucătărie despre care spune că „are mai puțină importanță dacă o alegi tu sau te alege ea pe tine” și crede într-un echilibru al simțurilor. „Da, poți recunoaște o mâncare bună după culoare. Dar, uneori, culorile te pot induce în eroare, așa că mirosul și aspectul ar trebui să fie din același film, trebuie să păstrezi un echilibru și poți face asta doar învățând și experimentând. La final, întregul aspect al farfuriei este important, dar gustul contează.”
![]() |
![]() |
Îți mulțumim, Radu, că ne-ai spus atât de frumos povestea ta #ÎnCulori, ne-ai cam făcut poftă de mâncăruri gustoase și pline de culoare.
Alte articole interesante
Cum să alegi culorile perfecte pentru terasa sau balconul tău?
Alegerea culorilor pentru terasa din exterior poate fi o sarcină destul de grea, mai ales când vrei să creezi un spațiu care să reflecte...citește44 vizualizări
Vopsea lavabilă exterior : Alege vopseaua ideală pentru fațadă, lemn exterior și metal exterior
Sosirea primăverii aduce cu sine dorința de culoare și nevoia de a redobândi controlul asupra spațiului exterior.citește130 vizualizări
Viața în culori cu Lia Leriu: Povestea din spatele TonCorner
Descoperiți povestea inspirațională a Liei Leriu, fondatoarea TonCorner, și cum pasiunea sa pentru culoare a transformat vopseaua într-un...citește156 vizualizări