#ViațaÎnCulori cu Raluca Lupulescu Soare: „Culorile sunt parte din mine!”

publicat de Lia Leriu

Raluca întoarce privirile cu ținutele ei oriunde s-ar afla. Așa a fost dintotdeauna. De când se știe s-a înconjurat de culori și le-a purtat cu o dezinvoltură pe care o întâlnești mai rar într-un oraș ca Bucureștiul unde negrul și griurile sunt adesea dominante.

"Culorile sunt parte din mine. Am o relație simbiotică cu ele. Mă încarcă pozitiv și capătă strălucire pe mine. Pentru că le port cu plăcere". Într-o bună zi și-a dat seama că nu este singura care iubește ținutele colorate și că ideile ei ar merita să se materializeze într-o mini-colecție. Iar mini-colecția a crescut văzând cu ochii și de-atunci Raluca Lupulescu Soare nu s-a mai putut opri. Așa s-a născut Parapli Solèy, care este propiul său brand de haine, ușor de recunoscut la evenimentele mondene din oraș.

 

 

„Dacă iubești culorile trebuie să-ți asumi acest lucru", spune Raluca. "Nici nu știți cât de confortabil este să porți culorile care-ți plac și să experimentezi mereu cu hainele, cu părul, cu unghiile sau machiajul fără să-ți pese prea mult de părerea celorlalți".

Culorile suntem noi. :) Te-ai simțit vreodată albastru? Ai simțit roșul unei emoții? Sau poate ai văzut viața în nuanțe de galben? Despre asta povestim, prin intermediul unor oameni îndrăgostiți de culoare, în campania noastră, #ViațaÎnCulori. Curioși ce urmează? :)

 

 

Alte articole interesante