#ViațaÎnCulori cu Ramona Barbu: „Culorile completează cuvintele pe care le modelez.”

publicat de Lia Leriu

Ramona este creator de cuvinte aurite. Nu bijuterii, ci mai degrabă emoții colorate cărora le dă viață sub formă de podoabe. „Mi-am dorit foarte tare să fac un cadou special unei prietene care iubește produsele handmade. Pentru că lucram amândouă în presă și cuvintele erau parte din viața noastră, i-am transformat povestea prietenei mele într-un cuvânt din sârmă, pe care ea l-a agățat de colierul pe care îl purta.”

 

 

Acesta a fost începutul business-ului Cuvinte aurite, pe care Ramona Barbu le numește cadouri pentru oamenii dragi. Inspirație în arta sa îi sunt poveștile oamenilor, marea și plajele sălbatice: „La malul mării mi-am notat cele mai multe idei”, dintre care unele au fost puse în practică, altele puse la păstrare pentru altă dată. Importante în fiecare cadou pe care îl creează, sunt culorile: „Îmi place mult verdele pe sârma aurie, de exemplu sau cum o pune în evidență cea bej, ori cum transformă un strop de roșu orice cuvânt argintiu”, ne-a spus Ramona, care alege culoarea accesoriilor în funcție de povestea fiecăruia. „Culorile completează cuvintele pe care le modelez.”

 

 

Mulțumim, Ramona, pentru că ne-ai povestit atât de frumos despre ce te inspiră, despre creațiile tale și despre #ViațaÎnCulori și cuvintele aurite pe care le modelezi.

Alte articole interesante