#ViațaÎnCulori cu Virginia Usiku: „Este cel mai frumos mod de expresie”

publicat de TonCorner

Astăzi #ViațaÎnCulori o vedem dintr-o nouă perspectivă, aceea a modellingului, prin ochii Virginiei, fotomodel și jurnalist. Nu ne-ar ajunge Facebook-ul pentru cât am vrea să povestim despre toate lucrurile pe care le face, dar vom încerca. Virginia Usiku este o visătoare din fire, nu are timp să se plictisească, învață oricând și orice și a început să dea mai departe acest dar, cunoașterea: „De vreo 2 ani am început să fac voluntariat, să împărtășesc copiilor din mediile defavorizate experiența mea de viață și prin acest lucru să îi încurajez”, ne-a spus ea.

 

 

A început să facă modelling la 26 de ani și a știut că asta trebuie să facă de când era mică: „A fost un traseu lung, dar a meritat, nu mi-am pierdut speranța.” Dragostea pentru culori provine din copilărie, când picta foarte mult și putea să își folosească, fără nicio barieră, creativitatea. Doar așa se simțea cel mai liberă. Îmbina culori și nuanțe și în hainele și accesoriile pe care le purta, trăsătură care „se trage cu siguranță de la stilul vestimentar istoric african și implicit, subconștient”.

 

 

Culoarea ei preferată este albastrul, dar, spune ea, în timp, a învățat să echilibreze stilul vestimentar și să poarte culori diverse, iar echilibrul este foarte important. Despre modeling, spune că, pe lângă culori, „este o artă plină de forme, concepte, pune în centrul atenției și omul și haina, este cel mai frumos mod de expresie”. Îți mulțumim, Virginia, că ai avut curaj să visezi, că te lași inspirată de fiecare lucru întâlnit în cale și că trăiești atât de frumos #ViațaÎnCulori.

Alte articole interesante