#ViațaÎnCulori cu Dragoș: „Fiecare băutură de pe lumea aceasta are o culoare proprie.”

publicat de Lia Leriu

 

Trăim vremuri unice, în care avem nevoie de culoare și de povești. Iar cea de astăzi, a lui Dragoș, a început acum 30 ani, odată cu călătoriile lui în toată lumea, unde a regăsit tot felul de culori, texturi și gusturi în băuturi.  Pe care și-a dorit să le ia cu el acasă ca să le împartă cu prietenii. Așa că, treptat, această dorință s-a tranformat într-o colecție, iar pasiunea lui a devenit o afacere în urmă cu 9 ani, când și-a creat propriul magazin de băuturi online, theliquorstore.ro.  

 


„Fiecare băutură de pe lumea aceasta are o culoare proprie, o nuanță inconfundabilă, care face parte din identitatea ei.” Iar lui Dragoș i s-au părut întotdeauna fascinante nuanțele de roșu sau alb pe care le poate căpăta un vin și modul în care aproape poți să ghicești soiul de strugure din care provine și vechimea unui vin, doar analizându-i culoarea.

 

 

Și rămânem puțin la vin pentru că numai mâine nu-i Paștele și trebuie să știm ce putem avea mai bun și colorat pe masă. „La masa de Paște fiecare ar trebui să bea ce-i place. Însă friptura de miel cred că ar merita să fie mâncată cu un pahar de vin roșu sec, un Cabernet Sauvignon sau un vin din Rioja, Bordeaux sau Chianti” #viațaînculori #PașteFericit

 

 

Alte articole interesante