Vopsele

Tapet Culori Design

Descoperiți colecțiile noastre!

 • Sarah Lavoine x Ressource

  Alături de Ressource, creatoarea a imaginat o linie de 36 de nuanțe intense, vii și atemporale care trezesc și măresc spațiile cu putere.
  42 de nuanțe
  vezi colecția
 • Serge Bensimon

  În mod cu totul firesc, Serge Bensimon și Ressource s-au regăsit în jurul unei culturi comune : culoarea. Marele colorist utiliza deja regulat vopselurile noastre pentru scenografii și pentru decorarea magazinelor sale. Aceste întâlniri repetate au generat dorința unei noi colecții care să extindă și în domeniul casei bucuria, vitalitatea și ușurința ce...
  50 de nuanțe
  vezi colecția
 • Paris Rive Droite - Rive Gauche

  În cele 16 nuanțe, Philippe Model reproduce un portret personal al Parisului în care fiecare se regăsește puțin! “O lumină unică compune aceste culori câteodată precise câteodată schimbătoare dar mai ales emoționante prin amestecul lor de discreție, simplitate și de sofisticare extremă. Am încercat să evoc emoțiile pe care mi le provoacă...
  16 nuanțe
  vezi colecția

Descoperiți produsele noastre!

 • Vopsea interior

  Vopselurile noastre vă dau posibilitatea să vopsiți orice suprafață, la interior: pereți, mobilă din lemn sau din materiale compozite, metale feroase și neferoase, plastic, sticlă, cauciuc, gresie sau faianță. 
 • Vopsea decorativă

  Vopselurile și gleturile minerale propun efecte de materie impresionante, minerale, organice și foarte prezente. Cu ținută nobilă, marmoarte sau stucaturi, cu atingere telurică, mate și organice se adaptează oricărui stil și preferințe decorative.
 • Tapet

  Tapetul reușește întotdeauna să retapiseze aparențele oricărui spațiu, chiar și modest. Adaugă o tușa de personalitate, alegând din varietatea decorurilor inspirate din natură, din abundența și firescul culorilor care sunt coordonabile cu nuanțele de vopsea.

Descoperiți poveștile noastre!