Colecția de tapet pentru copii Sauvage. 8 modele de tapet la modă pentru camera copiilor

publicat de Lia Leriu
Timp de lectură: 8 minute

Tapetul în camera celor mici este o variantă demnă de luat în seamă. Tapetul este un element de design la modă, adaugă un plus de creativitate și culoare camerei, este ușor de aplicat și de întreținut și poate fi o sursă de bucurie și inspirație pentru cei mici.

Dincolo de cunoscutele modele de tapet inspirate din desenele animate, Ressource vine în întâmpinarea copiilor mici și mari cu modele superbe inspirate din natura sălbatică, din lumea subacvatică și din fauna pădurilor.

tapet camera copii panoramic

 

Povestea colecției de tapet Sauvage pentru camera copiilor, marca Ressource

 

Designerul de interior, Annabelle Vermont, semnează pentru Ressource prima ei colecție de tapet pentru copii intitulată Sauvage. Artista preia tema ei preferată, natura, pentru a ne oferi o viziune fermecată, în care induce spectatorului contemplarea unei magii grațioase și evazive.

Compusă din 8 modele, inclusiv o imagine panoramică, sosirea primului ei copil, a inspirat-o pe Anabelle să compună o colecție delicată, ca o reîntoarcere la inocența copilăriei. Desenate în întregime de mână și cu creion, textura și transparența aduc efecte de materialitate și culori de nedescris, lăsând astfel mintea să se înalțe într-o călătorie în care totul este posibil.

„Creioane în mână, culori în ochi, sosirea primei mele fiice m-a cufundat într-o lume copilărească pe care o descopăr în fiecare zi datorită maternității. Dorința mea este ca această colecție inspirată de Mama Natură, să amuze și să îi uimească pe cei mici la fel de mult pe cât mi-a făcut mie plăcere să-o desenez. »

modele tapet copii din colectia Sauvage

Annabelle Vermont surprinde momentul prezent și ne invită să întâlnim natura spontană și magică, unde veverițele se joacă de-a v-ați ascunselea, în timp ce fluturii își flutură aripile colorate, iar peștii oferă un balet marin magic.  Broaștele ne invită într-un decor cu nuanțe rafinate, iar motivul Paradis Caché, prezent deja în colecția Forestine, este împodobit cu noi culori flamboyante.

Panorama disponibilă în două dimensiuni, punctul culminant al acestei colecții, celebrează acest recital de culori și modele oferind un cadru rural și sălbatic.

 

Tapetul Ressource – avantajele unui tapet produs la cele mai înalte standarde de calitate

 

Favorizand fabricarea vopselelor si imprimarea tapetelor la cerere, Ressource, producător francez din 1946, plasează eco-responsabilitatea în centrul gândirii sale. O atenție deosebită este acordată fiecărei comenzi. Tapetele sunt atent verificate unul cate unul pentru a asigura o calitate impecabilă, în atelierele brandului din Provence, leagănul familiei fondatorilor.

Imprimate pe hârtie naturală mată, fără tratament de suprafață, folosind cerneluri certificate pentru impactul lor redus asupra mediului sau pe hârtie lavabilă, cele cincizeci de referințe tematice din această colecție, în mod cert, vor seduce copii mici si mari.

 

tapet Sauvage beige pentru camera copiilor tapet Sauvage mana copii pentru camera copiilor

tapet Sauvage bleu pentru camera copiilor  tapet veverite

 

TAPET NATURAL MAT

Această hârtie nețesută de înaltă calitate oferă un finisaj mat profund, un finisaj natural și artizanal cu o atingere moale:

– Nu sunt incluse substanțe periculoase în compoziția sa. Nu conține PVC, metale grele sau alergeni.

– Potrivit pentru toate camerele din casă, camerele copiilor, cu excepția pereților care primesc stropi de apă.

– Potrivit pentru locuri publice care nu sunt expuse la frecări repetate.

– Euro-clasă B la foc.

 

TAPET MAT LAVABIL

Această nouă textură are multe avantaje și face posibilă satisfacerea noilor nevoi:

– Potrivit pentru spații publice și comerciale, unități sanitare, hoteluri, școli și camere pentru copii.

– Ideal pentru zone cu trafic intens și pereți foarte utilizați.

– Foarte rezistent, se curata usor cu un burete si sapun delicat.

– Potrivit pentru încăperi umede dacă nu este în contact direct cu apa.

– Euro-clasă C la incendiu.

 

Datorită calității compoziției sale, hârtia mată lavabilă oferă un finisaj puțin mai satinat, rezultând o diferență notabilă de culori față de hârtia naturală mată. Prin urmare, este recomandat să vedeți tapetul direct în magazinul nostru sau să ne contactați pentru a vă sfătui cu privire la nuanțele de vopsea care să se potrivească paletei cromatice a tapetului.

 

Tapetul în camera copiilor – un element de decor la modă

 

Indiferent că vreți să folosiți tapetul doar pe un perete sau pentru întreaga încăpere, colecția Sauvage aduce gingășie și bucurie unei camere unde se pune accent pe imaginație.

Pentru un decor unitar, vă încurajăm să folosiți nuanțe din tapet pentru a decora cu vopsea lavabilă o parte dintre pereți sau chiar și mobilierul. Motivele naturale din colecția Sauvage îi aduc pe copii mai aproape de natură, de firesc și sunt o poartă către lumea infinită a imaginației. Lasați-i pe cei mici să aleagă motivul de tapet care îi inspiră cel mai mult. Dacă aveți o cameră mai mică, puteți folosi motive mai mici precum modelul Cache-Cache. Dacă vă bucurați de mult spațiu, atunci vă oferim inclusiv varianta de imagine panoramică pentru un rezultat spectaculos.

Ceea ce oferă Toncorner în plus față de modelele de tapet existente în piață este faptul că pentru fiecare model de tapet există o varietate de culori formând astfel o colecție. Mai mult de atât pentru fiecare model de tapet există și culori de vopsele complementare care funcționează perfect în combinație cu modelul de tapet ales.

Un alt aspect extrem de important este faptul că tapetul digital se imprimă doar la cerere pentru a nu creea stocuri, dar în principal din motive ecologice, de protejare a naturii. Procesul de printare durează în producție cca 10 zile.

Vă așteptăm în magazin, la TonCorner, pe Bd. Ion Mihalache 127 sau pe site www.toncorner.ro pentru a descoperi varietatea si calitatea tapetului imprimat digital Ressource Peinture.

 

Alte articole interesante