Idei amenajare hol intrare. Cum alegi culoarea la vopseaua pentru holuri

publicat de Lia Leriu
Timp de lectură: 4 minute

Idei amenajare hol intrare. Cum alegi culoarea la vopseaua pentru holuri

 

Holul de intrare este aperitivul întregii case, de multe ori neglijat. Și nu fără noimă, holul poate fi foarte greu de decorat, un loc îngust și de multe ori fără lumină naturală, un loc care nu are un scop evident în afara faptului cș este intrarea în locuință, este de multe ori lăsat la o parte, în preferința livingului sau al bucătăriei. Atenția la hol este însă necesară, fiind încăperea care dă tonul casei, iar acesta este mult mai ușor de amenajat decât ați putea anticipa!

 

Amenajare hol lung și îngust

Holurile lungi sunt în general puțin luminate și de multe ori înguste. deci prima tentație ar fi folosirea unei vopsele deschise la culoare, bej sau pastel. Noi vrem în schimb să vă îndreptăm spre tonurile mai închise: holul este o încăpere care priiește tuturor culorilor, deci o încăpere în care dacă vă este în general frică de culori, este un loc foarte bun în care puteți să le testați, atâta timp cât rămânem în nuanțe închise. Acestea dau un efect de „cozyness”, și permit intrarea în alte încaperi să se simtă ca o ieșire în scenă. 

culoare vopsea amenajare hol ingust       culoare vopsea hol ingust si lung

 

culoare vopsea amenajare hol ingust     culoare amenajare hol modern

 

Amenajare hol cu tapet

Nu eliminați idea tapetului când vine vorba de hol. Când vorbim de amenajare hol îngust, hol pătrat, hol mic, tapetul, prin modelele sale, poate crea iluzia optică de spațiu. Nu numai asta, dar tapetul are propriile sale avantaje, pot mereu ascunde irregularitățile peretelui, și îl poate și proteja: perfect pentru o cameră care este mereu în atât de multă mișcare constantă precum holul.

La Ton Corner avem mai multe colecții de tapet, colecții din care puteți alege. Sunt perfecte pentru orice stil de hol și orice gust personal.

amenajare hol ingust modern cu tapet

idei modele tapet amenajare hol modern

 

 

Soluții și idei amenajare hol intrare apartament

Evident că holul este locul cu mult trafic,  predispus petelor și murdăriei. De acea recomandăm vopseaua lavabilă Laque Mate Ressource, o vopsea pe care o puteți spăla abraziv, cu un burete umed fără a distruge sau altera vopseaua . Aceasta vine în orice culoare pe care vi-o puteți dori, așa că visele unui hol colorat nu au fost nici-o dată mai aproape.

 

Alte articole interesante