Tapet copii – sfaturi despre cum să alegi tapetul pentru camera copiilor

publicat de Lia Leriu
Timp de lectură: 9 minute

Tapet copii – sfaturi despre cum să alegi tapetul pentru camera copiilor

 

Cele mai frumoase spații pentru copii sunt spațiile pline de personalitate, iar tapetul este modul perfect de atinge acest scop. Tapetul are puterea de a transforma  o cameră banală într-un loc în care copilul dumneavoastră va adora să-și petreacă timpul.

 

tapet camera copii pasarele gri.cu galben

 

Tapet cameră copii – care sunt avantajele de a folosi tapet în amenajarea unei camere de copil

 

Un tapet colorat, cu desene stilizate,  este minunat pentru a inspira mintea unui copil mai mic. Un tapet cu modele geometrice ales de către adolescentul dumneavoastră îl ajută sa dea frâu liber creativității.

Un alt avantaj al amenajării camerei colilului cu tapet este că această formă de decorare a pereților nu implică nici un fel de șantier. Copii cresc repede și de la o perioadă la alta gusturile lor se schimbă de la culori pastel, la culori vibrante, la imagini personalizate și avangardiste. Tapetul pentru copii vă permite o adaptare rapidă și ușoară la personalitatea în devenire a copiilor.

 

Colecții tapet camere copii

TonCorner nu are o gamă specifică de tapet pentru copii, dar multe din decorurile de tapet Ressource sunt mai mult decât potrivite pentru camere de copii și adolescenți. Fiecare colecție are câte un design armonios pentru dormitorul unui copil sau adolescent. Când vine vorba de alegerea acestuia, cea mai importantă regulă este personalitatea și gusturile copilului. Sfatul principal pe care vi-l dăm este că vopseaua asociată să preia din culorile tapetului.

 

  1. Colecția tapet Flaure & Faune

Pentru un copil care adoră natura și fauna, un tapet cu păsări sau animăluțe este perfect! Tapete dormitor Ressource vin și în modele simple, repetitive, perfecte pentru a aduce relief într-o cameră micâ. Modele verticale pot face o cameră scundă să pară mai înaltă, iar cele orizontale o cameră mică să pară mai lată. Aceste tapete sunt perfecte pentru remodelarea camerei unui copil care a crescut și care își dorește un spațiu nou: tapetul are puterea de a reînnoii orice spațiu și al face mai dinamic.

Tapet camera copii model Herbes

Modelul Herbes Folles este un pariu câștigat. Designul său grafic și rafinat îl face un motiv modern și contemporan, ușor de integrat.

 

tapet camera copii model Panache   

Bazat pe desenul stilizat al unei pene de păun, motivul Panache evocă cu mister și eleganță anii douăzeci.

 

 model tapet copii demoiselle

Tapetul Demoiselles face trimitere către colecția Forestine, din care preia motivul libelulei, în acorduri de culori sobre și rafinate, care amintesc de eleganța anilor 1950.

 

  1. Colecția tapet Forestine

Dacă culoarea de fond a tapetului este deschisă, vă recomandăm să o folosiți pe toți pereții neacoperiți cu tapet. Din culorile desenelor, puteți vopsi mobilier, etajere sau alte elemente de accent pentru a crea repetabilitate și regăsire în culoare

 

tapet perete camera copil cu pasari rosii    tapet camera copii cu pasari. negre

 

Motiv ornamental prezent și discret, tapetul Paradis Caché prezintă o natură melodioasă și surprinzătoare în care păsările prind contur într-un frunziș protector care prinde viață datorită vibrațiilor designului realizat manual.

mostre tapet camera copii cu pasari

 

 

tapet camera copii model libelula     model Libelula tapet camera copii

mostre tapet camera copii model Libelule

Liniile vizibile ale creionului și culorile puternice fac acest model care amestecă flora și fauna deosebit de vibrant pentru ochi. Se aude practic foșnetul frunzelor.

 

 

tapet camera copii bleu    mostre tapet camera copii Lya

 

Tapetul Lya dă o nouă dimeniune dungii, prin grafica stilizată a unei sămânțe care ar fi germinat la chemarea cerului și a soarelui. Grafic și delicat, acest motiv este foarte ușor de integrat într-un interior, mai ales asociat cu culorile Ressource coordonate.

 

 

  1. Colecția tapet Heju

Dacă doriți camera copilului să aibă o pată de culoare, dar nu vreți să vă aventurați cu vopsea, tapetul Heju va surprinde cu colaje,  cu modele abstracte pe care le puteți aplica oriunde în cameră, în dezordinea organizată pe care doriți să o creați . Aceste tapete ajută și la delimitarea spațiului, ceva foarte important într-un dormitor de copii: fiind un loc nu numai de somn, dar și de lucru și de joacă, spațiul trebuie să inspire la toate aceste activități. Delimitarea spațiului este modul cel mai simplu de a atinge acest scop.

 

model HEJU de tapet camera copii    tapet camera copii model abstract Heju

 

 

  1. Colecția „Paradisul Tropicelor”

 

Sălbatice, dar în același timp nobile, decorurile de tapet Ananbô au sedus rapid lumea grafică datorită reprezentării unei naturi complexe și poetice care pare atemporală. Pare un fototapet, însă este tapet digital, adaptabil oricărui spațiu.

fototapet camera copii model jungla   culori vopsea asociata cu tapet

„Colecția de tapet Paradisul Tropicelor”, unde vegetația și regnul animal se îmbină armonios, cconține 12 imagini panoramice cu un decor luxuriant.

 

mostre fototapet model jungla pentru camera copii

 

Într-un final, un tapet dormitor de la Ressource poate fi primul pas de redecorare al unei camere: toate tapetele din orice gamă își au culorile surori disponibile în colecția de vopsea Ressource, în așa fel încât o culoare de accent al unui tapet poate deveni o culoare de accent a întregii camere, prin vopsirea mobilierului sau poate chiar a celorlalți pereți!

Veniți în magazinul Ton Corner pentru a descoperii toate modelele de tapet perfecte pentru camera copilului dumneavoastră!

 

 

Alte articole interesante