Philippe Model se prezintă ca un soi de “metteur en beauté”, „cel care așază în frumusețe”. Întreține aceeași complicitate cu lumea și cu decorațiunea.

Philippe Model a creat aceste 124 de nuanțe din colecția “Sérénité” din dorința existenței unor culori naturale, „ușor de trăit”, adaptate la viața de zi cu zi.

Colecția Sérénité

124 de nuanțe

Philippe Model se prezintă ca un curios vesel, un soi de “metteur en beauté”, „cel care așază în frumusețe”. Întreține aceeași complicitate cu lumea și cu decorațiunea. Lucrând permanent gamele de culori pentru accesoriile sale din lumea modei, a dorit să pună cercetările sale în serviciul decorațiunii. Client fidel al lui Ressource încă de la deschidere, el a apreciat calitatea excepțională a produselor și a împărtășit imediat pasiunea lui pentru culori cu aceștia. În urma acestei întâlniri a luat naștere colecția Sérénité, indispensabilă paletei de culori Ressource deja existente.

Cu “Sérénité”, Philippe Model și-a imaginat culori “faciles à vivre”, ușor de trăit, naturale, bine adaptate la viața de zi cu zi. Aceste vopseluri pe bază de apă sunt ușor de aplicat, iar finisajul lor pudrat sau catifelat creează cel mai potrivit efect. Cu toate că multe nuanțe pot fi calificate drept moderne, ele nu creează nici o ruptură cu gamele precedente.

Bleu Nuage

Gris Photo

Gris Mauve

Brun Choco

Beige Chameau

Rose Poudré

Vert Jeune

Corail Rose

Vert Amande

Jaune Pois

Gris Bouleau

Grège Ciment

Beige Mastic

Grège Noix

Brun Cèpe

Beige Foin

Grège Minéral

Crème Café

Vert Lichen