Amenajare baie cu vopsea sau tapet

publicat de Lia Leriu
Timp de lectură: 11 minute

Amenajare baie cu vopsea sau tapet

 

Reamenajarea unei băi de care nu mai sunteți mulțumiți poate fi precum o durere de cap asurzitoare. O schimbare completă ar însemna înlocuirea gresiei și a faianței - un lucru nu numai scump, dar și greu, necesitând un șantier întreg si o baie inutilizabilă pentru câteva zile. Acestă variantă însă nu mai este singurul mod de a redecora o baie, iar în acest blog vă prezentăm și alte modalități simple si ușoare de a da o noua viață băii dumneavoastră.

 

Vopsit gresie și faianță cu vopsea lavabilă colorată

Când vine vorba de schimbarea faianței, există o metodă alternativă mai ușoară, care nu transformă casa într-un șantier total. Vopseaua lavabilă pentru sol de la Ressource rezistă pană și sub jet de apă, adică sub duș. Chiar dacă vopsirea gresiei și a faianței nu schimbă forma ceramicii, această alternativă reîmprospătează total o baie care s-a demodat, sau care și-a pierdut strălucirea de-a lungul anilor.

 

vopsit gresie si faianta.  

vopsit faianta si gresie baie

 

Cu ajutorul unor pași simpli de urmat, vopsirea gresiei și a fainaței cu vopseaua lavabilă colorată poate fi precum o joacă. Mai mult decât atât, nu este nevoie de ajutorul unui specialist. Pentru a urmări pașii pentru vopsirea gresiei, consultați articolul nostru de pe blog care vă ghidează pas cu pas de-a lungul acestui procedeu. (Link articol BLOG)

 

cum se vopseste gresia si faianta

Puteți alege din peste cele o mie de culori din magazinul Ton Corner, ceea ce vă oferă flexibilitate și libertatea de a alege cea mai frumoasă nuanță pentru baia pe care o doriți.

 

cea mai buna vopsea pentru faianta si gresie

 

Vopsea baie într-o culoare care să completeze design-ul băii

De multe ori, renunțând la clasicul alb al pereților, întregul aspect al băii se transformă într-un mod surprinzător. Îndrăzniți să alegeți culori care să susțină și mai mult un design armonios între toate elementele de decor ale unei băi.

 

vopsea colorata pentru baie   vopsea baie  rezistenta la umiditate    vopsea albastra pentru baie    vopsea baie albastra rezistenta la umiditate  

 vopsea baie rezistenta la umiditate turquoise  

vopsea perete baie bleu .  perete baie vopsit caramiziu

 

Chiar dacă pare un lucru lipsit de importanță, următorul pas pe care puteți să îl faceți după ce ați vopsit gresia și faianța este să asortați culoarea pereților cu restul decorului.  Indiferent de culoarea faianței, există mai multe culori și tonuri care se potrivesc cu ea. Dacă aveți o faianță verde și pereții de culoare albă, puteți vopsi pereții cu un albastru pentru a crea o atmosfera calmă și relaxantă. Pentru o variantă mai îndrăzneață, puteți opta pentru un roșu cărămiziu care creează o atmosferă exotică și primitoare.

 

Tapet baie rezistent la apă – o notă distinctivă într-o baie modernă

Un alt nou trend decorativ este aplicarea tapetului în baie. Este important de știut faptul că toate tapetele Ressource rezistă la umiditate. Așadar atâta timp cât peretele pe care este aplicat tapetul nu este chiar în zona cabinei de duș, puteți alege fără nicio problemă orice model de tapet pentru a completa design-ul băii dumneavoastră.

Ca și în cazul vopselei lavabile colorate, tapetul se poate aplica ușor, fără prea mult deranj, însă cu un rezultat impresionant. Recomandarea noastră este să asortați culorile vopselei lavabile cu cele ale tapetului pentru o baie unde toate elementele se îmbină și creează o coeziune cromatică. Vă invităm să citiți articolele noastre de pe blog despre avantajele tapetului într-o locuință și aplicarea lui în sala de baie.

 

amenajare baie cu tapet   tapet in baie

 

Vă invităm în magazinul Ton Corner unde vă puteți alege atât cele mai frumoase modele de tapet pentru amenajarea băii dumneavoastre, cât și vopsea lavabilă colorată pentru a oferi o nouă înfățișare gresiei și faianței. Pentru orice sfat și consultanță cromatică, ne găsiți în magaziul nostru de pe Iona Mihalache, numarul 127.

Alte articole interesante